Η λύση σε 3 προβλήματα της περιοχής των ματιών

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Μάστορα

Η λύση σε 3 προβλήματα της περιοχής των ματιώνΜεγαλώνοντας, οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής των ματιών γίνονται όλο και περισσότερες. Τα σημάδια της κούρασης κάνουν την εμφάνισή τους. Όποιες κι αν είναι οι ατέλειες που σας ταλαιπωρούν και επιδρούν αρνητικά στη ψυχολογία σας, μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει λύση.

Τα 3 βασικά προβλήματα της περιοχής των ματιών μπορούν να αντιμετωπιστούν με λίγη προσοχή και φροντίδα. Δείτε πως…

Οι μαύροι κύκλοι είναι παρελθόν

Ένα πρόβλημα της περιοχής των ματιών, που οφείλεται κυρίως σε κληρονομικά αίτια, αλλά και σε έλλειψη ύπνου, στο στρες, στη διατροφή και άλλους παράγοντες.

Σας έχουμε καλά νέα! Υπάρχει τρόπος, να τους εξαφανίσετε σταδιακά. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο, κάντε συχνά κομπρέσες τσαγιού στα μάτια, επιλέξτε κρέμες ματιών με βιταμίνες, κοιμηθείτε περίπου 8 ώρες, προσθέστε στη διατροφή σας φρούτα και λαχανικά και μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό.

Εξαφανίστε σταδιακά τις σακούλες

Παθολογικές καταστάσεις, αλλά και βίαιες κινήσεις στην περιοχή των ματιών, μπορεί να ευθύνονται για την εμφάνιση σακούλων κάτω από τα μάτια. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, προτιμήστε κρέμες κατά της χαλάρωσης και πλούσιες σε αντιοξειδωτικά.
Τέλος, κάντε δροσερές κομπρέσες τσαγιού καθημερινά για να μειωθεί το πρήξιμο.

Προλάβετε τις ρυτίδες

Οι λεπτές γραμμές κάνουν την εμφάνισή τους από πολύ νωρίς. Αυτό οφείλεται στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, στον τρόπο ζωής, αλλά και στις κινήσεις έκφρασης.

Για να αποφύγετε την πρόωρη εμφάνισή τους επιλέξτε κρέμες με αντιγηραντικές ιδιότητες και βιταμίνες και μη παραλείψετε τα γυαλιά ηλίου σε κάθε έξοδό σας.

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Μάστορα,

Influence:

Η Αλεξάνδρα Μάστορα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Από μικρό κορίτσι είχε μία ιδιαίτερη σχέση, με τον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας…