Η γυναίκα των ονείρων του, με βάση το ζώδιό του!

Συντάκτης: Flowmagazine

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά η ιδανική γυναίκα για έναν άντρα έχει σχέση και με το ζώδιό του. Αυτή που ονειρεύεται, που ποθεί να συναντήσει, είναι υπαρκτή. Δείτε ποια στοιχεία έχει για τον καθένα…

Κι όμως, κάθε άντρας έχει ονειρευτεί την ιδανική γυναίκα της ζωής του! Μπορεί η γνώμη που κάποιες φορές να σχηματίζουμε γι’ αυτούς να είναι πολύ διαφορετική, αλλά κι εκείνοι ονειρεύονται να βρουν κάποια στιγμή το άλλο τους μισό. Εκείνη που θα τους πάρει τα μυαλά ή που θα είναι το ιδανικό λιμάνι, για να ξεκουράσουν την άσωτη καρδιά τους…!

ΚΡΙΟΣ

Μια γυναίκα δυναμική και σέξι! Ένα σωστό θηλυκό που ξέρει να παίζει δυνατό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Θέλει να κυκλοφορεί μαζί της και να καμαρώνει σαν παγώνι. Να ζηλεύουν όλοι οι άλλοι άντρες που εκείνη απ’ όλους αυτούς, επέλεξε εκείνον! Δίνει μεγάλη σημασία σε ορισμένα …χαρακτηριστικά σημεία του γυναικείου σώματος! Θέλει τη γυναίκα του να την ποθεί, αλλά κι εκείνη να τον επιβεβαιώνει συνέχεια. Να τη θεωρεί άξια σύμμαχό του στα πεδία των κατακτήσεών του. Θέλει τη γυναίκα του αμαζόνα και πολεμίστρια, όχι μόνο στο κοινωνικό-επαγγελματικό πεδίο αλλά… και στο κρεβάτι! Να τον ακολουθεί στα όνειρά του και να συμμετέχει ενεργά στις επιδιώξεις του. Να προσέχει την εμφάνισή της και να μην παραμελεί τον εαυτό της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μαμά, η ήρεμη δύναμη, η γυναίκα που θα είναι πάντα εκεί έτοιμη να του δώσει χωρίς να έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ταυτόχρονα, όμως, μια γυναίκα ανεξάρτητη και δυναμική, που δε θα εξαρτάται από εκείνον σε ψυχολογικό και υλικό επίπεδο. Ο Ταύρος θέλει να ξέρει ότι το καράβι έχει καλό καπετάνιο στο τιμόνι, όσο εκείνος θα λείπει. Επειδή το θέμα της δουλειάς του έχει άμεση σχέση με το οικονομικό, κάτι που για εκείνον είναι η βασική του προτεραιότητα, θέλει να ξέρει πως στο σπίτι του εκείνος που μένει στο πόδι του και συνεχίζει το κουμάντο, είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του. Μια υπέροχη μαγείρισσα, ένας άνθρωπος με γλυκούς και τρυφερούς τρόπους, μια τέλεια οικοδέσποινα που θα τον βγάζει ασπροπρόσωπο στις κοινωνικές του σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπεύθυνη επί των δημοσίων σχέσεων στα του οίκου τους! Μια έξυπνη γυναίκα που έχει χιούμορ, θα του πάρει τα μυαλά. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το αν θα είναι καλή ή όχι νοικοκυρά, όσο το αν θα είναι δραστήρια και ακούραστη στο να τον ακολουθεί στα ταξίδια του, τις κοινωνικές του υποχρεώσεις και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Μια γυναίκα διπλωμάτισσα και επικοινωνιακή. Ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και περιπέτειες. Ανοιχτόμυαλη και προοδευτική, έτοιμη να μάθει νέα πράγματα και να πειραματιστεί μαζί του σε διάφορους τομείς της κοινής τους ζωής. Οπωσδήποτε να μην τον ζηλεύει και κυρίως να μην προσπαθήσει ποτέ να τον ακυρώσει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Μια γυναίκα που ο λόγος της μπορεί να μαγέψει ένα ακροατήριο, αλλά κυρίως… εκείνον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος τη γυναίκα την θέλει… γυναίκα! Κι αυτό σημαίνει ελκυστική, τρυφερή, συναισθηματική, ρομαντική, καλή μάνα για τα παιδιά τους, αλλά και για εκείνον, όταν θα έχει ανάγκη έναν ώμο να ακουμπήσει και να πει τον πόνο του. Το ήσυχο κι απάνεμο λιμάνι που θα περιμένει πάντα εκείνον για να τον καλοδεχτεί και να τον ξεκουράσει. Τη γυναίκα που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχει πάντα την ανάγκη όπως κι εκείνος, να ζουν ακόμη ρομαντικές και τρυφερές στιγμές οι δυο τους. Που θα έχει το ταλέντο «με το τίποτα» να δημιουργεί ένα ζεστό σπιτικό σκηνικό, έναν χώρο που θα τους εκφράζει και θα τους χαλαρώνει. Το σπίτι του είναι η βάση του, η ρίζα του, αν εκεί τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε πουθενά δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά ένας Καρκίνος.

ΛΕΩΝ

Την δική του… πυργοδέσποινα αναζητά ένας Λέοντας! Τη γυναίκα που θα την καμαρώνει εκείνος και όλοι οι άλλοι απλώς… θα σκάνε απ’ το κακό τους! Επειδή ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος, θέλει και από τη γυναίκα του ανάλογη συμπεριφορά. Θα χαρεί σαν μικρό παιδί κάθε φορά που θα τον σκεφτεί και θα του έχει κάνει κάποια έκπληξη. Θέλει να τον θαυμάζει και να του το δείχνει όσο περισσότερο γίνεται. Μη διανοηθεί ποτέ φυσικά να τον ακυρώσει ή να τον αμφισβητήσει… γιατί δε θα το ξεχάσει ποτέ. Όποτε συμβαίνει κάτι στη δουλειά του και έχει ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον, εκείνη θα σκεφτεί πρώτα και φυσικά περιμένει πως κι εκείνη θα είναι πάντα πρόθυμη να τον ακούσει, να τον παρηγορήσει, να τον επιβεβαιώσει και με πολύ… τακτ, να τον συμβουλεύσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οπωσδήποτε μια καλή νοικοκυρά! Μια γυναίκα που ξέρει τι θα πει τάξη και πρόγραμμα, σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Το «καλή νοικοκυρά» για εκείνον σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άτομο τα καταφέρνει εξίσου καλά τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά, στις κοινωνικές τους επαφές, στις οικογενειακές σχέσεις με τους συγγενείς τους… Δε θέλει κάποια στιγμή να τον εκθέσει, όταν εκείνος θα έχει στραμμένη αλλού την προσοχή του. Δεν αντέχει στη ζωή του τα χαοτικά άτομα. Θέλει ο λόγος της να είναι συμβόλαιο και να μην τον παραμυθιάζει… Μπορεί να μην είναι ο ιδιαίτερα συναισθηματικά ανοικτός τύπος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε νιώθει ιδιαίτερα αισθήματα για τον αγαπημένο του άνθρωπο, απλώς τα εκφράζει, με έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο, και το θεωρεί δεδομένο ότι εκείνη θα το καταλάβει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…