Η φούστα που φοράνε όλες οι influencers αυτό το καλοκαίρι

Συντάκτης: Σταματία Γούλα

Το Αμερικανικό brand Realisation Par έχει γίνει διεθνώς γνωστό για μερικά από τα πιο ωραία σχέδια που έχουν γίνει κατά καιρούς ανάρπαστα από fashion bloggers, influencers και διάσημα ονόματα γυναικών, όπως η Margot Robbie και η Emily Ratajkowski.

Αυτή τη σεζόν, το κομμάτι που έχει γίνει το μεγαλύτερο hit του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τη λεοπάρ φούστα που βλέπουμε ασταμάτητα στο Instagram feed μας. Τι κάνει αυτή τη φούστα τόσο δημοφιλή; Το γεγονός ότι είναι ταυτόχρονα ευέλικτη και εκκεντρική με ένα πολύ δυνατό και hot print που πρόκειται να κυριαρχήσει τη φθινοπωρινή σεζόν, αφού σχεδιαστές όπως ο Tom Ford, η Victoria Beckham και ο Michael Kors έδειξαν ιδιαίτερη αδυναμία στα animal print σχέδια.

Ο εκκεντρικός χαρακτήρας της, όμως, δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα αφού στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο σχέδιο συνδυάζεται εύκολα σχεδόν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, χειμώνα καλοκαίρι.

Δείτε μερικούς από τους πιο ωραίους συνδυασμούς και ανακαλύψτε πόσο εύκολα μπορείτε να εντάξετε μία midi λεοπάρ φούστα στην καθημερινότητά σας.

Η φούστα που φοράνε όλες οι influencers αυτό το καλοκαίρι

Απλά t-shirts και ψάθινες τσάντες για all day καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Η φούστα που φοράνε όλες οι influencers αυτό το καλοκαίρι

Τα basic κομμάτια και οι τσάντες που χωράνε τα απολύτως απαραίτητα είναι η καλύτερη επιλογή για chic απογευματινά σύνολα.

Η φούστα που φοράνε όλες οι influencers αυτό το καλοκαίρι

Ψηλοτάκουνα πέδιλα και minimal χρυσά κοσμήματα για κομψές και σέξι εμφανίσεις με στιλ.

Συντάκτης: Σταματία Γούλα,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…