Η αξιολόγηση γυναικών ως συντρόφων με βάση το ζώδιο

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου

Influence:

Οι ερωτικές εμπειρίες και οι σχέσεις συχνά χαρακτηρίζονται από έλλειψη σύμπνοιας και διαφορετικές προσδοκίες, αξιώσεις και προτιμήσεις που διχάζουν τους συντρόφους.

Σήμερα συζητάμε για τις γυναίκες: Άλλες, οι άντρες τις θυμούνται με τρυφερότητα και θαυμασμό, ενώ υπήρξαν και άλλες σύντροφοι με τις οποίες ανυπομονούσαν να θέσουν ένα τέλος στο δεσμό.

Η αστρολογία προσπαθεί να αιτιολογήσει λοιπόν το συγκεκριμένο φαινόμενο: Σύμφωνα με τη θεωρία των ζωδίων, κάθε άνθρωπος αναπτύσσει διαφορετικά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, ανάλογα με τον αστρολογικό του χάρτη.

Παρακάτω, κατηγοριοποιούνται οι λόγοι που οδηγούν έναν δεσμό με γυναίκες από κάθε ζώδιο… σε μία σχέση σε άδοξο τέλος.

Με ταξινόμηση από τις καλύτερες προς τις χειρότερες δείτε τα χαρακτηριστικά των γυναικών στη σχέση εμ βάση το ζώδιό τους.

Τοξότης

Είτε συμφωνούμε είτε όχι, οι Τοξότες είναι οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού τους. Πρόκειται για γυναίκες που είναι πρόθυμες να θυσιαστούν για όσους νοιάζονται. Ως σύντροφος, η γυναίκα Τοξότης είναι ανιδιοτελής και δοτική.

Ποιος δεν ονειρεύεται μία Τοξότη για σύντροφο; Είναι γυναίκες που πιστεύουν βαθιά στις ελπίδες και τα όνειρα του αγαπημένου τους, στο βαθμό που θα θυσίαζε τα δικά της όνειρα για χάρη του. Έτσι ακριβώς αγαπούν οι γυναίκες Τοξότες. Με όλη τη δύναμη της καρδιάς τους.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι συνεσταλμένες κατά το αρχικό διάστημα της γνωριμίας ενώ όσο κανείς τις γνωρίζει καλύτερα, γίνονται ολοένα και πιο αγαπητές. Η εμπιστοσύνη είναι από τα πιο πολύτιμα στοιχεία για την Ιχθύ. Θα σας εμπιστευθεί με το κάθε της μυστικό δημιουργώντας μαζί σας έναν δεσμό τον οποίο αξίζει να υπερασπιστεί με κάθε κόστος. Η υποστήριξη την οποία χαρίζει η σύντροφος Ιχθύς είναι απαράμιλλη. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν καθώς σκοπός της ζωής των Ιχθύων είναι η δημιουργία εμπιστοσύνης, η οποία είναι για εκείνες η μεγαλύτερη αξία. Δεν πρόκειται ν’ ανεχθούν τη ρήξη της εμπιστοσύνης τους. Άλλωστε οι Ιχθύς είναι προικισμένες με εξαιρετική διαίσθηση και κριτική ικανότητα. Συνίσταται να τιμάτε την εμπιστοσύνη της συντρόφου Ιχθύος. Αποδίδουν τεράστια αξία στον διάλογο και απεχθάνονται τις εντάσεις.

Αιγόκερως

Η Αιγόκερως ενσωματώνει την τελειότητα. Το κάθε στοιχείο της προσωπικότητάς της συμβάλλει στη δημιουργία αυτής της τελειότητας. Οι σύντροφοι Αιγόκεροι διακατέχονται από την επιθυμία να είναι οι άριστες με ό,τι και αν καταπιάνονται: αναλαμβάνουν έτσι και τα ηνία μίας ερωτικής σχέσης. Ως εκ τούτου, οι γυναίκες Αιγόκεροι επιζητούν για σύντροφο έναν άντρα που θέλει μία δυναμική και φιλόδοξη γυναίκα κοντά του.

Η γυναίκα Αιγόκερως ερωτεύεται τον άνθρωπο τον οποίο η ίδια θεωρεί σημαντικότερο για εκείνη. Όταν ομολογήσει σε κάποιον την αγάπη της, τότε αυτό είναι αληθινό. Δε συμβαίνει άλλωστε συχνά μία Αιγόκερως να εκφράζει τα συναισθήματά της. Να ξέρετε ότι κάθε «Σ’ αγαπώ» που ακούτε από την Αιγόκερω είναι ειλικρινές.

Ζυγός

Οι γυναίκες Ζυγοί διακατέχονται από μία ιδιότυπη ευγένεια. Η ευγένειά τους αυτή αποδίδεται στην έντονη επιθυμία της Ζυγού για αποφυγή του συναισθηματικού δράματος, από το οποίο θέλουν να διαφυλάσσουν τη σχέση τους. Με τη γυναίκα Ζυγό να περιμένετε ευτυχισμένες και διασκεδαστικές στιγμές. Είναι ζωντανές, χαρούμενες ως σύντροφοι.

Δίδυμος

Η θετική πλευρά της γυναίκας Διδύμου είναι ότι προσπαθεί και πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό τη δεδομένη στιγμή. Οι Δίδυμοι μπορούν να διαχειρίζονται τα πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά ενός συντρόφου και να τα αξιοποιούν: Ανάλογα με την κάθε περίσταση, ανταποκρίνονται κατάλληλα και κάνουν χαρούμενο τον σύντροφο που έχουν δίπλα τους. Η γυναίκα Δίδυμος είναι χαρούμενη και ευχαριστημένη είτε σε ένα ρομαντικό ραντεβού, είτε σε μία βραδιά μέσα στο σπίτι.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου,

Influence:

Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός, μεταφράστρια και επιμελήτρια κειμένων…