Η αφρικανική κουλτούρα μέσα από εντυπωσιακά χτενίσματα

Συντάκτης: Σταματία Γούλα

Η Lisa Farrall δεν είναι μία συνηθισμένη hairstylist. Θεωρείται μία από τις πιο δημιουργικές και ταλαντούχες hairstylist του κόσμου έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις και βραβεία, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια έχει συνεργαστεί με μουσικούς, ανθρώπους της τηλεόρασης, αλλά και με μία μεγάλη γκάμα από celebrities.

Η απεριόριστη φαντασία της και η αγάπη της για το afro στιλ την ανέδειξαν νικήτρια των The Black Hair Awards, με το project Armour να κερδίζει την πρώτη θέση σε τρεις υποψηφιότητες αλλά και τις εντυπώσεις όλων. Η Lisa κατάφερε να αναδείξει την άγρια ομορφιά, εκφράζοντας τη μεγαλειότητα και τη μοναδικότητα της αφρικανικής κουλτούρας και αντιπροσωπεύοντας παράλληλα τη δύναμη και την ομορφιά, δύο χαρακτηριστικά που δύσκολα αποτυπώνονται σε φωτογραφίες.

Το moto της; «Τα μαλλιά είναι η πανοπλία σου και με ένα ωραίο χτένισμα μπορείς να κατακτήσεις ολόκληρο τον κόσμο.» Μέσα από τη δουλειά της προσπαθεί να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα και να ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Αντλεί συνεχώς έμπνευση και εξελίσσεται, ενώ το σημαντικό για εκείνη είναι να μεταφέρει κοινωνικά μηνύματα και να «προκαλέσει» τον κόσμο να σκεφτεί.

Η Lisa ειδικεύεται στην τέχνη των μαλλιών, τα οποία χρησιμοποιεί ως υλικό για την καλλιτεχνική δημιουργία. Το μεγάλος της πάθος, όμως, είναι η εκπαίδευση. Έχει ιδρύσει τη δική της ακαδημία hairstyling WIG LONDON, η οποία εκπροσωπείται από επαγγελματίες κομμωτές και καταρτισμένους καθηγητές που ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τάσεις δουλεύοντας οι ίδιοι στη βιομηχανία και επιστρέφοντας αυτή τη γνώση στους μαθητές.

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Lisa Farrall

Social media

Instagram @lisafarrall

Facebook Lisa Farrall Hair Session Stylist

Συντάκτης: Σταματία Γούλα,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…