Ηλεκτρονική αγκαλιά!

Συντάκτης: Αργύρης Παγαρτάνης

Ηλεκτρονική αγκαλία!Ξυπνήσατε με κακή διάθεση; Γυρίσατε στο σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα; Βρίσκεστε μπροστά από τον υπολογιστή και αισθάνεστε μοναξιά; Κάποιος σας σκέφτεται και έχει έτοιμη για σας μια… αγκαλιά, έστω και ηλεκτρονική!

Η σελίδα τιτλοφορείται «The Nicest Place on the Internet», το ωραιότερο μέρος στο διαδίκτυο (thenicesteplaceontheinter.net) . Την έφτιαξε ο Λάιονελ Μόρις το 2009, όταν ένα βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του κι ένιωσε την ανάγκη για μία αγκαλιά. Κι επειδή δεν είχε κανέναν… πρόχειρο για να βιώσει αυτό το απίστευτο συναίσθημα, σκέφτηκε να το κάνει… ηλεκτρονικά! Δημιούργησε, λοιπόν, μία ιστοσελίδα στην οποία απλοί άνθρωποι βιντεοσκοπούν τον εαυτό τους να αγκαλιάζει την κάμερα, οπότε όποιος βλέπει το βίντεο νομίζει ότι είναι ο ίδιος ο αποδέκτης της αγκαλιάς!

Φυσικά το συναίσθημα δεν είναι ίδιο, αλλά για αρκετούς ανθρώπους προσφέρει μια πολύ καλή εναλλακτική λύση στην ιντερνετική τους μοναξιά, όπως φαίνεται και από την κίνησή του. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι πολύ δημοφιλής σε Ουκρανία, Γερμανία, Καναδά, ΗΠΑ και Βρετανία και έχει πάνω από 15.000 επισκέπτες καθημερινά. Μία κίνηση που θα ζήλευαν πολλά websites.

Εννοείται ότι κάθε χρήστης, εφ’ όσον διαθέτει βιντεοκάμερα, μπορεί εκτός από το να λάβει την αγκαλιά των άλλων να… προσφέρει και τη δική του. Ο δημιουργός του σκέφτεται σύντομα να δημιουργήσει κι ένα ξεχωριστό section με… φιλιά, τα οποία θα απευθύνουν οι χρήστες μπροστά στην κάμερα…

Συντάκτης: Αργύρης Παγαρτάνης,

Influence:

Ο Αργύρης Παγαρτάνης είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε κάτω από έναν μεγάλο παγκόσμιο χάρτη…