Η συνεργασία, το κλειδί στην εβδομάδα “Jelly WorldWide”

Συντάκτης: Flowmagazine

Δημιουργική και άκρως επικοινωνιακή χαρακτηρίζεται η παγκόσμια εβδομάδα Jelly WorldWide (http://jellyweek.org), που διοργανώνεται από τις 16 έως και τις 22 Ιανουαρίου στο χώρο συνεργασίας Loft2work (Ιερά Οδός 38, Κεραμεικός). Έχοντας ήδη τη συμμετοχή 22 χωρών του πλανήτη και 62 κοινοτήτων συνεργασίας, η παγκόσμια εβδομάδα προωθεί τις καινοτόμες ιδέες, δράσεις και πρωτοβουλίες για τη σύνδεση μιας παγκόσμιας κοινότητας.

Η ελεύθερη συμμετοχή, η δημιουργία ομάδας και η συνεργασία των συμμετεχόντων αποτελούν τις βασικές αρχές των συναντήσεων της Jelly. Ένας φορητός υπολογιστής, διάθεση για επικοινωνία και η δημιουργία ένα πρόγραμμα που να αφορά εκθέσεις, εργαστήρια και εκδηλώσεις δικτύωσης προγραμμάτων ανταλλαγών με άλλες «coworking» κοινότητες, είναι επιτυχημένη.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Ελλάδας στην εβδομάδα «Jelly WorldWide», οι κοινότητες των Jelly Αθήνας (http://jelly.gr) και Jelly Ιωαννίνων (http://jelly-ioannina.gr/) , θα δώσουν το παρόν. Παράλληλα, μια ακόμη Ελληνίδα θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή ομάδα πρεσβευτών του μηνύματος συνεργασίας.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

16 Ιαν. 5 – 7 μμ Ability Spotting – Liberating the green pen!

Όλγα Καρατζά – Ψυχολόγος (Ελληνικά)

17 Ιαν. 12 – 2 μμ Introduction on the seven levels of existence

by Art of Living (Αγγλικά) http://artofliving.eu/

18 Ιαν. 5 – 7 μμ Ο Επιχειρηματικός «Εαυτός»

Mια εξερεύνηση του «εαυτού» ως μια «επιχείρηση», η οποία μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό μέλλον. Δέσποινα Τσαλαβούτη – Νεανική Επιχειρησιακή Ανάπτυξη και Επικοινωνία

(Η γλώσσα του workshop θα είναι Αγγλικά είτε Ελληνικά ανάλογα με την ανάγκη του κοινού)

19 Ιαν. 10 πμ – 6 μμ Open Jelly Day

Ολοήμερο coworking στο Loft2work. Η μέρα είναι αφιερωμένη στην Ευρώπη.

20 Ιαν. 6 – 8 μμ Διαδραστική προσέγγιση της δια-βίου μάθησης”

από People & Ideas http://peopleandideas.gr/ (Ελληνικά)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Konstantina Zoehrer konstantina@jelly.gr

Ανδρέας Τζουανόπουλος andreas@loft2work.gr

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3417101

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…