Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη “ξεσηκώνει” το Σταυρό του Νότου!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «ξεσηκώνει» το Σταυρό του Νότου!Η ατμόσφαιρα γίνεται ηλεκτρική κάθε Σάββατο στο Σταυρό του Νότου Plus, με τις δυνατές κραυγές του κοινού και τους αμέτρητους φλεγόμενους πυρσούς… να «φωτίζουν» την εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Στη σκηνή δεσπόζει ένας μικρός καθρέπτης «καμαρινιού» και οι τοίχοι γεμάτοι με φωτογραφίες της… ενώ εκείνη βρίσκεται ανεβασμένη σε ένα ξύλινο κιβώτιο ανάμεσα στον κόσμο, ερμηνεύοντας το «Dui dui» του Βασίλη Παϊτέρη. «Μας πετυχαίνετε σε μια κατάσταση μετακόμισης, αλλά όλες οι απορίες θα σας λυθούν στην πορεία…», αναφέρει η ερμηνεύτρια, ενώ κατευθύνεται προς τη σκηνή.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «ξεσηκώνει» το Σταυρό του Νότου!Με τίτλο «Μετακόμιση Τώρα», το πρόγραμμα της βραδιάς κινείται παράλληλα με την έντονη προσωπικότητα της… με μελαγχολικά και δυναμικά τραγούδια του ρεπερτορίου της, αλλά και ρυθμικές διασκευές με πολύ χιούμορ. Ο χώρος κατάμεστος από κόσμο, διάσημους αλλά και μη που ήρθαν για να απολαύσουν τη φωνή της! Τραγουδώντας στα παλιά γνώριμα λημέρια της, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια δεν σταμάτησε λεπτό να επικοινωνεί με τον κόσμο, να χορεύει πάνω στη σκηνή και να αναδεικνύει την οικεία πλευρά της. Στο πρώτο πρόγραμμα, η διαπεραστική φωνή της ξεχωρίζει μέσα στη δική της δισκογραφία, με κομμάτια όπως: «Τα Λέμε», «Έλα», «Μικρά Βεγγαλικά», «Μονάχα εγώ» και «Κόψε και Μοίρασε». Ήταν, τότε, που το κοινό τραγουδούσε με κλειστά μάτια και σηκωμένα χέρια…

Η βραδιά συνεχίστηκε με γνωστά κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, όπως: «Τι σου έκανα και πίνεις», «Στερεότυπα», «Να Ζήσω ή να Πεθάνω», αλλά και διασκευές του «Billie Jean» και του «Sweet Dreams». Ιδιαίτερη ήταν η θεατρικότητα και η ερμηνεία της στο κομμάτι «Αττική οδό», όταν ξεβάφεται και τραγουδά μπροστά στον καθρέπτη της σκηνής… αφού κατάφερε να αγγίξει ακόμα και τον πιο δύσπιστο! Το δεύτερο μέρος του live ήταν περισσότερο λαϊκό, καθώς θύμιζε κάτι από «παραγγελιές», με τον κόσμο να ζητά και να απολαμβάνει συγκεκριμένα τραγούδια από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «ξεσηκώνει» το Σταυρό του Νότου!Χαμόγελα προκάλεσε και το σκετσάκι με θέμα τη μετακόμιση, το οποίο «κυλούσε» με κομμάτια, όπως «Τα μάζεψα τα πράγματα» του Στράτου Διονυσίου, «Φεύγω για μένα» του Γιώργου Μαζωνάκη και το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου. Τα σχόλια της «έδιναν και έπαιρναν», αφού άλλα ταίριαζαν σε τραγούδια για εκδικητικές γυναίκες, μερικά σε ευαίσθητους άντρες και ορισμένα σε γκέι. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε οτι ο τίτλος του νέου της δίσκου «Μετακόμιση Τώρα» δεν ήταν τυχαίος, αφού πρόσφατα μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας ένα όνειρο της… πραγματικότητα! Μην χάσετε τις live εμφανίσεις της κάθε Σάββατο στο Σταυρό του Νότου!

Πληροφορίες


Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.