Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος

Συντάκτης: Flowmagazine

Όταν οι γιατροί της είπανότι έχει δύο μήτρες, φοβήθηκε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μαμά. Τελικά έφερε στον κόσμο την Λάβι και τον Λάβελ, τα διδυμάκια με διαφορετικό χρώμα δέρματος. Η νεαρή Βρετανή διαγνώστηκε με δύο μήτρες σε ηλικία 17 ετών κι έκτοτε οι γιατροί ανέφεραν ότι είχε λίγες πιθανότητες να γίνει μητέρα.

Επειδή είχαν προηγηθεί τέσσερις αποβολές, ήταν νευρική καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ειδικά εφόσον οι γιατροί τής είπαν ότι τα δίδυμα μεγαλώνουν σε χωριστές μήτρες.

Κάποια στιγμή το ένα διδυμάκι σταμάτησε να μεγαλώνει. Έτσι, η Τζέιντ έπρεπε να επιλέξει εάν θα γεννούσε πρόωρα, οπότε υπήρχαν πιθανότητες να σωθούν και τα δύο (αλλά και να πεθάνουν ταυτόχρονα) ή ανθα γεννούσε κανονικά, αλλά τότε θα έχανε σίγουρα το ένα.


Διαβάστε επίσης: 8 λάθος αντιλήψεις για τα δίδυμα


«Οι γιατροί είπαν ότι είχαμε δύο επιλογές: είτε θα γεννήσω και τα δύο στις 22 εβδομάδες, αλλά μπορεί να μην επιβιώσουν ή θα συνεχίσω και η κόρη μου μπορεί να μην επιβιώσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν σε δύσκολη θέση, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να συνεχίσω. Αποφάσισα λοιπόν, να συνεχίσω την εγκυμοσύνη και ήλπιζα ότι και οι δύο θα ήταν εντάξει, ήταν μια τόσο ανήσυχη στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Λίγες εβδομάδες αργότερα μπήκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νότιγχαμ, όπου γέννησε φυσιολογικά τα διδυμάκια της. Όμως λίγους μήνες αργότερα παρατήρησε ότι το δέρμα στο κοριτσάκι άρχισε να γίνεται σκούρο.Σύμφωνα με τη νεαρή μητέρα, «ως νεογέννητα έμοιαζαν αλλά ύστερα από μερικούς μήνες άρχισαν να φαίνονται τα διαφορετικά χαρακτηριστικά τους».

«Όταν τα μαλλιά της Λάνιάρχισαν να μεγαλώνουν, παρατήρησα ότι είχε υπέροχες σκούρες μπούκλες και ο Λάβελ είχε ξανθά μαλλιά και πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα. Μερικές φορές όταν είμαστε έξω και οι άνθρωποι ρωτούν για αυτά, δεν πιστεύουν ότι είναι δίδυμα και μερικές φορές τους δείχνω μια φωτογραφία όταν γεννήθηκαν», είπε η 25χρονη.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…