Γρίφος: Διακοπές στη Χαβάη

Συντάκτης: Flowmagazine

Γρίφος: Διακοπές στη ΧαβάηΈνα ζευγάρι πήγε διακοπές στη Χαβάη. Έμειναν σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ένα σχετικά έρημο εξοχικό μέρος. Κάθισαν εκεί μια βδομάδα και μετά επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Περίπου ένα μήνα μετά την επιστροφή τους, η σύζυγος παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία και αναφέρει πως υπάρχει ένας νεκρός άντρας, πεσμένος μπρούμυτα, μέσα σε κάτι θάμνους κοντά στο δωμάτιο όπου έμεναν στη Χαβάη.

Η αστυνομία πράγματι βρίσκει το νεκρό στο σημείο που είχε υποδείξει η γυναίκα. Όταν όμως με θυμό ο αστυνομικός τη ρωτάει γιατί άργησε να αναφέρει το περιστατικό, αυτή του εξηγεί το λόγο κι εκείνος τον κατανοεί.

Ποια ήταν η δικαιολογία της γυναίκας που ικανοποίησε τον αστυνομικό;

Απάντηση:

Το ζευγάρι έβγαλε κάποιες φωτογραφίες στο ταξίδι του, μια από τις οποίες ήταν κοντά στο επίμαχο σημείο και στην οποία φαινόταν το πτώμα στο παρασκήνιο.Τότε δεν έγινε αντιληπτό, γιατί η προσοχή του ενός ήταν στραμμένη στον άλλο που φωτογραφιζόταν. Όταν όμως έγινε η εμφάνιση των φωτογραφιών (μετά από ένα μήνα περίπου), διέκριναν το πτώμα.

Πηγή: grifoi.org

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…