Γίνε πιστοποιημένος Coach του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα

Συντάκτης: Flowmagazine

Το Ινστιτούτο HeartMath® θα εκπαιδεύσει τους επόμενους HeartMath® Coaches για το 2021. Για πρώτη φορά, το μάθημα θα παραδοθεί εξ’ ολοκλήρου ONLINE, αλλά και δια ζώσης με ταυτόχρονη μετάφραση, για όσους το επιλέξουν. 

Πρόγραμμα Πιστοποίησης HeartMath® Coach 2021. 03 – 05 Νοεμβρίου 2021. 

Ο διευθύνων σύμβουλος του HeartMath UK, Gavin Andrews θα έρθει από το Ηνωμένο Βασίλειο για να προσφέρει ένα διαδραστικό, βιωματικό και ζωντανό σεμινάριο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετάσχουν από τα σπίτια τους ή εφόσον το προτιμούν, στον ειδικό συνεδριακό χώρο της Alternative Media.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πιστοποίηση, το ερευνητικό υλικό, τα εμπορικά δικαιώματα, τα εργαλεία και τις συσκευές του HeartMath® σε ατομικές συνεδρίες ή σε μικρές ομάδες, δια ζώσης ή online. Οι συνεδρίες HeartMath® είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να παραδίδονται με εξαιρετικά αποτελέσματα και σε διαδικτυακές και σε διαζώσης συνεδρίες.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Σe επαγγελματίες ψυχικής υγείας όπως ιατροί, νοσοκόμοι, τραυματιοφορείς, σύμβουλοι ψυχικής υγείας, ψυχολόγοι.
 • Σε Life Coaches, εμψυχωτές ομάδων, εισηγητές, εκπαιδευτές παιδιών και ενηλίκων
 • Σε HR officers και στελέχη διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
 • Σε εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν πιεστικές συνθήκες εργασίας
 • Σε υπεύθυνους εκπαίδευσης δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών
 • Σε  όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα εργαλεία και τις τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath για να τις χρησιμοποιήσουν συμπληρωματικά με την υφιστάμενη εργασία τους.
 • Και τέλος σε όλους όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη γνώση και τα εργαλεία του HeartMath για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Τα οφέλη του προγράμματος

 • Θα βοηθήσετε τους πελάτες, τους εργαζόμενους ή τους συναδέλφους σας να μειώσουν το άγχος, να ενισχύσουν τις αντοχές τους και να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους
 • Θα αυξήσετε τη δική σας συναισθηματική και νοητική διαύγεια,  τη σωματική υγεία και θα μπορείτε να βοηθήσετε κι άλλους να κάνουν το ίδιο
 • Θα χρησιμοποιήσετε τεχνικές και εργαλεία που παρέχονται έπειτα από έρευνες σχεδόν 30 ετών και με πλήρη επιστημονική υποστήριξη.

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μία δωρεάν παρουσίαση της μεθόδου Heartmath όπου θα μπορέσετε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας καθώς και επίσης να ακούσετε από τον Δρ Γιώργο Χαριτάκη και τον Μωυσή Σεργιάννη, ιδρυτή της Alternative Media τα οφέλη και τις προοπτικές της εκπαίδευσης. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο δωρεάν σεμινάριο, παρακαλούμε πολύ κάντε κράτηση στο παρακάτω κουμπί.

Κράτηση Θέσης στη δωρεάν παρουσίαση

Γιατί αξίζει να γίνετε Πιστοποιημένος Coach του HeartMath®

Το HeartMath® είναι ένα μοναδικό και δυναμικό σύστημα τεχνικών και καινοτόμων τεχνολογιών βιοανάδρασης, για τη διαχείριση άγχους και την ενίσχυση αντοχών. Μαθαίνεται και διδάσκεται εύκολα και… πάνω απ’ όλα… δουλεύει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει υιοθετηθεί ευρέως από οργανισμούς στο εξωτερικό, όπως η ΝΑΣΑ, οι πολυεθνικές εταιρείες Shell και Cisco, τα Νοσοκομεία Stanford και Bart’s κι άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.

Το ξεχωριστό πρόγραμμα Πιστοποίησης Εκπαιδευτών και Coaches HeartMath® έχει σχεδιαστεί ειδικά για coaches, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και εκπαιδευτές δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, που θέλουν να βοηθήσουν και να διδάξουν στους άλλους, το σύστημα του HeartMath® σε ατομικές συνεδρίες.

Το πρόγραμμα Πιστοποίησης του Coach HeartMath® σας παρέχει:

 • Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσεις την εργασία σου ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath®.
 • 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath®.
 • 3 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω διαδικτύου πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 ώρα μετά τη λήξη του προγράμματος, με ειδικά εκπαιδευμένους Έλληνες HeartMath Coaches .
 • Την ικανότητα να εκπαιδεύσεις τους πελάτες σου στη χρήση των τεχνολογιών emWave® και Inner Balance™ .
 • Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης.
 • Την αυτοπεποίθηση και την κατανόηση που απαιτείται για να διδάξεις τις τεχνικές και τα εργαλεία του HeartMath® και να τα στηρίξεις με επιστημονικά δεδομένα.

Έχει αποδειχθεί ότι η ενσωμάτωση των τεχνικών, μεθόδων και τεχνολογιών του HeartMath® στις συνεδρίες coaching, mentoring και συμβουλευτικής παρέχει στους πελάτες μακροχρόνια οφέλη, όπως:

Ενίσχυση…

 • αντοχών, ενεργητικότητας και ολικής ευεξίας
 • νοητικής διαύγειας στη λήψη αποφάσεων, στην επίλυση προβλημάτων καθώς και στο σχεδιασμό στρατηγικών και πλάνων
 • επίγνωσης και ενσυναίσθησης στις ανθρώπινες σχέσεις
 • ικανότητας διατήρησης ή/και επαναφοράς της ψυχραιμίας υπό συνθήκες πίεσης
 • ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας
 • συνεργασίας με συναδέλφους και συνεργάτες

Ελάττωση…

 • Ανησυχίας, αίσθησης πίεσης και στρες
 • Αϋπνίας και κόπωσης
 • Νοητικού, φυσικού και συναισθηματικού άγχους
 • Δυσκολίας στην προσαρμοστικότητα και της επιζήμιας συμπεριφοράς

Θα λάβετε, επίσης, τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!) καθώς και το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Πιστοποίησης HeartMath® θα λάβετε μία ώρα ατομικής συνεδρίας με έναν από τους εκπαιδευμένουνς HeartMath Coach, καθώς και την δέσμευσή του HeartMath® για συνεχόμενη υποστήριξη και επικοινωνία.

Για απορίες καλέστε στο 211 1821 655 & 6932668030 ή επικοινωνήστε στο e-mail info@enallaktikiagenda.gr. Αλλιώς κάντε κράτηση θέσης στο παρακάτω κουμπί.

Κράτηση Θέσης

Ο εισηγητής

Gavin Andrews
Ο Gavin Andrews είναι Διευθύνων Σύμβουλος του HeartMath® UK. Επίσης, είναι σύμβουλος, Coach, NLP practitioner και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στην Ηγεσία/ Διαχείριση Ανάπτυξης και Επιδόσεων.

Δομή προγράμματος:

Πριν την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε τρεις μονόωρες συνεδρίες με καταξιωμένους Έλληνες Coaches. Στη συνέχεια ακολουθεί το τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στο τέλος θα πρέπει να ακολουθήσει άλλη μία μονόωρη συνεδρία.

Τις ατοιμικές συνεδρίες παραδίδουν οι:

Δρ Λίνα Κατσίγκρη PhD

Η Δρ. Λίνα Κατσίγκρη είναι Νευρογλωσσολόγος – Λογοπεδικός που ερευνά τις ανώτερες λειτουργίες του εγκεφάλου λόγος – μάθηση – ανάγνωση, την παθολογία και την αποκατάσταση τους. Είναι πιστοποιημένη HeartMath Coach.

Κατερίνα Μπουλούγαρη ΜΒΑ, PhD (c)

Trainer | Coach for Emotional Intelligence

H Kατερίνα Μπουλούγαρη είναι υποψήφια διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και resilience coach του Ινστιτούτου HeartMath.

Τίνα Αρχοντίκη ΜΒΑ

Η Τίνα Αρχοντίκη έχει εμπειρία 25 ετών στον χώρο των επιχειρήσεων ως στέλεχος σε θέσεις Διεύθυνσης Προσωπικού, Marketing και Trade Marketing, και τα τελευταία 16 χρόνια ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εστίαση σε έργα Αξιολόγησης, Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και Coaching στελεχών και ομάδων.

Κατέχει Master in Business Administration από το State University of New York με υποτροφία από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης και είναι πιστοποιημένη HeartMath Certified Coach, Extended DISC International System Certified Trainer, NLP Certified Practitioner, Neurofeedback Practitioner και NeuroChangeSolutions Certified Consultant.

Τι είπαν για τις τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath® καταξιωμένοι επιστήμονες

«Μοναδικά πολύτιμο, αποτελεσματικό και ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο λόγω του ότι μπορούν οι άνθρωποι να το εφαρμόσουν σε πραγματικό χρόνο.» Richard Podell, M.D.

«Οι τεχνικές βοηθούν τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν το στρες της ευαισθησίας στο περιβάλλον και να εξισορροπήσουν το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Οι ανταποκρίσεις που παίρνω από ασθενείς είναι πολύ θετικές.» Roy Fox, M.D., Διευθυντής της Nova Scotia Environmental Health Clinic

«Τα αποτελέσματα είναι τεράστια. Ογδόντα τοις εκατό των καρδιοπαθών αισθάνονται ότι το στρες είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που συμβάλλει στην ασθένειά τους. Αυτό ήταν πάντα απογοητευτικό γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχαν πολλά να τους προσφέρουμε. Τώρα υπάρχει.» T. Gregory Quinn, M.D., Καρδιολόγος

«Η ωφελιμότητα αυτής της εξαιρετικής τεχνικής του “Ακούγοντας την Καρδιά” ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η έρευνα στο Ινστιτούτο Αριθμητικής της Καρδιάς θα συνεχίσει να παράγει ανακαλύψεις μεγάλης πρακτικής σημασίας και δυνητικώς μακρόπνοες θεωρητικές εφαρμογές. Η αντικειμενική απόδειξη της επέμβασης του Ακούγοντας την Καρδιά στην αντιμετώπιση του «στρες» σε ψυχολογικό και βιολογικό επίπεδο είναι επίτευγμα ορόσημο.» Gerhard Werner, M.D., Former Dean, University of Pittsburgh School of Medicine, Former Associate Chief of Staff, VA Medical Center

«Τα δυνητικά οφέλη των πιστών εφαρμογών της τεχνικής του Ινστιτούτου Αριθμητικής της Καρδιάς συμπεριλαμβάνουν βελτίωση της καρδιοαγγειακής λειτουργίας, ελάττωση της αρτηριακής πίεσης, μεγαλύτερη γαλήνη, μείωση των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες, μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα, απελευθέρωση από την τυραννία και τις καταστροφικές για την υγεία επιπτώσεις του χρόνιου θυμού και της εχθρότητας και, κατά τη γνώμη μου, ελάττωση του σωματικού πόνου.» Bruce N. Eimer, Ph.D., ABPP, Κλινικός Καρδιολόγος, συγγραφέας του βιβλίου Pain Management Psychotherapy: A Practical Guide

«Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν είδα πόσο ισχυρό εργαλείο είναι αυτές οι τεχνικές σε δυσάρεστες καταστάσεις. Σε βοηθούν να μπεις στη μάχη νιώθοντας ήρεμος, προσεκτικός και χαρούμενος.» Men’s Fitness

«Αυτή η τεχνική έχει κάνει εξαιρετική διαφορά στο ηθικό των ομάδων. Πριν να τη δοκιμάσουν, 46% έλεγαν ότι συχνά ένιωθαν κατάκοποι. Αφού την εξάσκησαν, αυτός ο αριθμός έπεσε στο 9%. Μερικά μέλη του προσωπικού μάλιστα έλεγαν ότι αισθάνονταν πιο καλοσυνάτοι.» Carol Mortimer, Διευθυντής Υγείας της Hewlett- Packard, (U.K.)

«Τα αποτελέσματα των τεχνικών είναι απολύτως πρωτοφανή. Επιστρέψαμε από τη συνάντηση γνωρίζοντας ότι είχαμε καταφέρει σε δύο μέρες κάτι που θα μας είχε πάρει μήνες να πετύχουμε χωρίς αυτό το εργαλείο.» Judith Hamilton, Videoconference Consultant

Για απορίες καλέστε στο 211 1821 655 & 6932668030 ή επικοινωνήστε στο e-mail info@enallaktikiagenda.gr. Αλλιώς κάντε κράτηση θέσης στο παρακάτω κουμπί.

Κράτηση Θέσης

Η Ελληνική κοινότητα του HeartMath

Η εκπαίδευση των HeartMath Coaches ξεκίνησε στην Ελλάδα από το 2017. Έκτοτε έχουν πιστοποιηθεί πάνω από 50 Coaches από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, το Ντουμπάι, τη Ρουμανία και αλλού. Μέρος της Ελληνικής κοινότητας αποτελούν καταξιωμένοι ιατροί, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί , επαγγελματίες ψυχικής υγείας, Life Coaches, εκπαιδευτικοί,  σύμβουλοι επιχειρήσεων, ακόμα και Ορθόδοξοι ιερείς. Ενώ κάποια άλλα μέλη έλαβαν την πιστοποίηση καθαρά για την προσωπική τους ανάπτυξη χωρίς να έχουν σκοπό την επαγγελματική του χρήση. Τα μέλη της ελληνικής κοινότητας έχουν συμμετάσχει σε Φεστιβάλ, έχουν διοργανώσει δεκάδες workshops, ενώ τα ακαδημαϊκά μέλη έχουν παρουσιάσει το HeartMath  σε πάνω από 5 Ιατρικά συνέδρια , σε σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το σεμινάριο

Θα διεξαχθεί στις 03 – 05 Νοεμβρίου, 2021

Ώρες: 09:00-17:00 δια ζώσης και διαδικτυακά ταυτόχρονα

Δια ζώσης το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι, Φιλικών 58, 3ος όροφος

Διαδικτυακά θα μεταδοθεί μέσω ZOOM.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν εάν θα ακούν απευθείας τους εισηγητές στην Αγγλική Γλώσσα ή αν θα ακούν την ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

Η εκπαίδευση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μπορέσετε να τη λάβετε εκ των υστέρων για να την παρακολουθήσετε εκ νέου για διάστημα έξι μηνών.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να έρθετε κάποιες ή όλες τις μέρες, θα μπορέσετε να πάρετε το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο και την πιστοποίηση.

Κόστος:
Η αξία του προγράμματος είναι 1800€ + ΦΠΑ 24% (Σύνολο 2325€)

Εφάπαξ καταβολή του ποσού των 1800€ + 24% ΦΠΑ (Σύνολο 2.232€)

Δυνατότητα πληρωμής έως και σε 9 άτοκες δόσεις με ή χωρίς πιστωτική κάρτα.

Τι πληρώνετε με το παραπάνω αντίτιμο

 • Την πιστοποίησή σας
 • Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσετε την εργασία σας ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath® για 1 έτος.
 • 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath® από τον Gavin Andrews.
 • 4 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω διαδικτύου (3 πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 μετά) με τους προαναφερόμενους έλληνες Coaches
 • Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης στα ελληνικά
 • Εγχειρίδιο εκπαίδευσης των πελατών σας στα ελληνικά
 • Τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!),
 • Τη χρηματοδότηση του ερευνητικού τομέα του Ινστιτούτου HeartMath
 • Το υλικό της εκπαίδευσης, πηγές, βιβλιογραφίες, δεκάδες δωρεάν βιβλία και slides
 • Τη διοργάνωση και τους εκπαιδευτές
 • Το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται η συνδρομή για ένα έτος. Με το πέρας του έτους, εάν ο Coach επιθυμεί τη διατήρηση της πιστοποίησης θα πρέπει να καταβάλλει στο Ινστιτούτο το ποσό των 180€. Η ετήσια συνδρομή εξασφαλίζει στον συμμετέχοντα:

Τη συμμετοχή σε 3 μονοήμερα συνέδρια live στο Λονδίνο ή στην Ελλάδα
Τη δυνατότητα να κατεβάσει 3 2ωρα εκπαιδευτικά webinars
Την τοποθέτηση των στοιχείων του στην ιστοσελίδα του HeartMath UK ως Πιστοποιημένος Coach

Για απορίες καλέστε στο 211 1821 655 & 6932668030 ή επικοινωνήστε στο e-mail info@enallaktikiagenda.gr. Αλλιώς κάντε κράτηση θέσης στο παρακάτω κουμπί.

Κράτηση Θέσης

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…