Γίνε κυρίαρχος της ζωής σου: Από το θέλω στο μπορώ

Συντάκτης: Παναγιώτης Ντόβας

Ζούμε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που έχουμε ξεχάσει να αποφασίζουμε με βάση τις επιθυμίες μας. Ο φόβος έχει κατακλύσει το μυαλό των ανθρώπων και τους έχει κάνει να μην ονειρεύονται, να μην οραματίζονται. Υπάρχει όμως ο τρόπος να δραπετεύσεις από αυτό το μοτίβο και προσφέρεται μέσα από το νέο masterclass “Από το θέλω στο μπορώ”. ΄Ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σε e-learning μορφή, που βασίζεται πάνω στις ανάγκες σου.

Το περιεχόμενό του αποτελείται από 4 ενότητες.

 • Το βιβλίο της εισηγήτριας Εύης Ξυραφά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, με τίτλο Θέλω- Πιστεύω -Μπορώ : Τα 3 κλειδιά της ζωής. Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής

 • 10 Podcast για τα life skills που είναι απαραίτητα προσωπικά και επαγγελματικά

 • Ένα μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο με τίτλο “Από το θέλω στο μπορώ”

 • 3 μήνες επικοινωνία μέσω email με την Εύη Ξυραφά για προσωπική υποστήριξη και καθοδήγηση.

#1. Βιβλίο Θέλω- Πιστεύω -Μπορώ : Τα 3 κλειδιά της ζωής

Πως θα σου φαινόταν αν είχες το κλειδί που σου δίνει πρόσβαση σε πόρτες που δεν έχεις τολμήσει καν να χτυπήσεις; Πως θα ήταν η καθημερινότητά σου αν κυνηγούσες τα όνειρά σου και έκανες το πάθος σου επάγγελμα;

Το όραμα της Εύης Ξυραφά είναι μέσω του βιβλίου της να αποκαλύψει όλα τα μυστικά που θα σου δώσουν αξία τόσο στην προσωπική όσο και επαγγελματική σου ζωή. Οι συμβουλές, τα παραδείγματα, τα εργαλεία και οι ασκήσεις που εμπεριέχονται στον οδηγό αυτό έχουν ως στόχο να σε ωθήσουν στην ανάπτυξή σου, ανεξάρτητα από το επίπεδο που βρίσκεσαι.

Η προσωπική ανάπτυξη δεν είναι ένα χάρισμα που αν δε γεννηθείς με αυτή δεν μπορείς και να την αποκτήσεις κατά την διάρκεια της ζωής σου. Όπως προδίδει η ίδια η λέξη η ανάπτυξη προκύπτει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Η διαδικασία της προσωπικής ανάπτυξης περνάει μέσα από ένα φάσμα δεξιοτήτων που τη διευκολύνει σημαντικά. Στο βιβλίο “Θέλω Πιστεύω Μπορώ : Τα 3 κλειδιά της ζωής” εξηγούνται αναλυτικά και με τη σωστή σειρά για να είναι κατανοητές σε κάθε αναγνώστη.

Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής

Αυτές οι 10 βασικές δεξιότητες, που μέρος αυτών είναι η θετική σκέψη και η αυτοπεποίθηση, είναι εργαλεία που αν τα κατέχουμε και τα εφαρμόσουμε, η ζωή μας θα αλλάξει ριζικά στο βραχυπρόθεσμο και στο μακροπρόθεσμο μέλλον.

#2. Podcast για τα 10 life skills

Στην διαδικασία των αλλαγών στη ζωή σου, τα life skills θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σκεφτείτε ποσό διαφορετικό είναι να πιστεύεις σε μια αλλαγή και να μην πιστεύεις; Πόση διαφορά μπορεί να κάνει η παρουσία των θετικών σκέψεων στις μεγάλες απόφασεις της ζωής σου;

Η θετική σκέψη είναι το ένα από τα δέκα Life skills. Ενδεικτικά, με την εγγραφή στο πρόγραμμα Masterclass: Από το Θέλω στο Μπορώ θα αποκτήσετε 10 podcast (μισάωρες ηχογραφημένες εκπομπές) για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής. Αυτές είναι:

 • Θετική Σκέψη

 • Αυτοπεποίθηση

 • Διαχείριση Άγχους

 • Συναισθηματική Νοημοσύνη

 • Επικοινωνία

 • Γλώσσα Σώματος

 • Διεκδικητικότητα

 • Διαπραγματεύσεις

 • Στοχοθεσία

 • Διαχείριση Χρόνου

Είτε είσαι οπτικός είτε ακουστικός τύπος, τα Podcast μπορείς να τα ακούς όπου και οπότε θέλεις. Έτσι η διαδικασία της μάθησης γίνεται εύκολη, καθώς συνδυάζεται και με το πιο απαιτητικό χρονικά πρόγραμμα. Στα podcast των 10 βασικών δεξιοτήτων ζωής η Εύη Ξυραφά απαντάει αναλυτικά σε ερωτήσεις, εξηγώντας απλά και κατανοητά πώς μπορούμε να τις βάλουμε στη ζωή μας και πώς θα μας ωφελήσουν.

Believe In You podcasts: Μία ευκαιρία για αλλαγή!

#3. Σεμινάριο “Από το θέλω στο μπορώ”

Η επένδυσή σου δε σταματάει εδώ. Συνεχίζεται με το σεμινάριο με τίτλο “Από το θέλω στο μπορώ”. Ένα πλήρες βιντεοσκοπημένο σεμινάριο, που προσφέρεται αποκλειστικά στο “Masterclass: Από το Θέλω στο Μπορώ”.

Στο βίντεο η εισηγήτρια Εύη Ξυραφά εξηγεί πώς για την εκπλήρωση κάθε στόχου, προσωπικού ή επαγγελματικού απαιτείται να βαδίσουμε 3 βήματα- θα πρέπει να θέλουμε πολύ ισχυρά, να πιστεύουμε ότι αξίζουμε να πετύχουμε και να μάθουμε να μπορούμε. Σε αυτά τα 3 βήματα βέβαια ορθώνονται εμπόδια στην πορεία μας που οι περισσότεροι σκοντάφτουν, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται και τελικά να εγκαταλείπουν. Σε αυτά τα εμπόδια η Εύη Ξυραφά προτείνει λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης, ώστε να τα ξεπερνάμε ή ακόμα καλύτερα να τα αποφεύγουμε.

Τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις είναι πολλά. Μπορείς να τα αφήσεις να σε καταβάλλουν ή μπορείς να δεσμευτείς στον εαυτό σου πως θα τα αντιμετωπίσεις. Η νοοτροπία σου είναι σύμμαχός σου, εφόσον εξασφαλίσεις ότι είναι η κατάλληλη. Διαφορετικά μπορεί να είναι το πιο ισχυρό σου εμπόδιο. Στο σεμινάριο “Από το θέλω στο μπορώ” σε βοηθάμε να καλλιεργήσεις νοοτροπία επιτυχίας και να μην πτοείσαι από οποιοδήποτε εμπόδιο πιθανώς προκύψει στο δρόμο σου.

#4. 3 μήνες επικοινωνία μέσω email

Μια από τις επιδιώξεις του προγράμματος “Masterclass: Από το Θέλω στο Μπορώ”είναι να είναι προσωποποιημένο. Έτσι για να έχετε την απαραίτητη υποστήριξη στη διαδικασία μάθησης και αυτοβελτίωσης προσφέρεται η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω email με την Εύη Ξυραφά για επίλυση αποριών και βοήθεια σε ό,τι χρειαστείτε.

Η επιτυχία πλέον είναι στο χέρι σας και η επίτευξη κάθε στόχου. Τα βήματα από το θέλω στο μπορώ είναι μόνο 3 και σας περιμένουν να τα βαδίσετε. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να αποφασίσετε στην επένδυση της γνώσης. Μιας πολύτιμης γνώσης που θα είναι για πάντα δική σας!

Επένδυση

Το πλήρες πακέτο αυτοβελτίωσης κοστίζει 197€, αλλά προσφέρεται μέχρι και το τέλος Αυγούστου με έκπτωση 60% για να είναι προσιτό σε όλους.

Έως και τις 31/8 μπορείτε να αποκτήσετε το “Masterclass: Από το Θέλω στο Μπορώ» με 80€.

Απόκτησε τη μοναδική προσφορά εδώ

https://www.believeinyou.gr/masterclass

Άσε τη ζωή που κάνεις, σκέψου την ζωή που χάνεις και επένδυσε άμεσα στο πιο πλήρες και οικονομικό πακέτο αυτοβελτίωσης.

Συντάκτης: Παναγιώτης Ντόβας,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.