Γίνε διεκδικητική γυναίκα: Θέσε ξεκάθαρα όρια και πάρε τον έλεγχο της ζωής σου

Συντάκτης: Flowmagazine

Θες να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να επικοινωνείς ξεκάθαρα και διεκδικητικά;

Θες να μπορείς να θέτεις όρια, χωρίς ενοχές, προστατεύοντας το χρόνο σου και την ψυχική σου ηρεμία;

Θες να διεκδικείς αυτά που δικαιούσαι και να κερδίζεις την αναγνώριση που αντιστοιχεί στην αξία σου;

Μπες στην ξεχωριστή κοινότητα του Life Skills Experience, με γυναίκες σαν και εσένα, που έχουν εκπαιδευτεί να αναγνωρίζουν γρήγορα τα κρυφά εμπόδια που τις κρατάνε πίσω και να τα ξεπερνάνε, αξιοποιώντας το πλήρες δυναμικό τους.

Κάνε εγγραφή στο νέο πρόγραμμα Life Skills Experience, που ξεκινάει στις 09/10.

Έχεις κουραστεί να νιώθεις ότι η ζωή σε προσπερνάει και ότι έχεις ανεκπλήρωτα θέλω, που δεν έχεις τη δύναμη να διεκδικήσεις;

Αν είσαι μία από τις χιλιάδες γυναίκες που δυσκολεύονται να διεκδικήσουν αυτά που θέλουν στη ζωή, ίσως νιώθεις ότι το πρόβλημα έγκειται σε εσένα, γιατί έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και έχεις απογοητευτεί, πιστεύοντας ότι δεν είναι εφικτό.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι, αν παλεύεις να έχεις την επιρροή, το εισόδημα ή την αναγνώριση που αντανακλά στα προσόντα και την αξία σου, η μεγαλύτερη δυσκολία σου έγκειται στην ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ. Μην νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι δικό σου, γιατί δεν είναι και είναι άδικο να το πιστεύεις.

Δεν είναι δυνατόν να πετύχουμε πράγματα στη ζωή που απαιτούν συγκεκριμένες δεξιότητες, που κανείς δεν μας δίδαξε σε καμία εκπαιδευτική βαθμίδα.

Έχοντας μάλιστα μεγαλώσει σε ένα πλαίσιο και μια κουλτούρα που μας διδάσκει ουσιαστικά την έλλειψη διεκδικητικότητας, τότε εκεί τα πράγματα γίνονται από δύσκολα έως αδύνατα.

Γιατί η διεκδικητικότητα απαιτεί εκπαίδευση;

Αυτό που κάνει εύκολο κάτι που μέχρι σήμερα μας ήταν δύσκολο, είναι η εξειδικευμένη γνώση.

Ακόμα κι αν έχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα και ζεις μια καλή ζωή, πιθανότατα, έχεις μία αίσθηση ότι υπάρχει πολύ ανώτερο επίπεδο επιτυχίας και αναγνώρισης στον τομέα σου, που θα μπορούσες να φτάσεις.

Το θέμα είναι όμως ότι, αν δεν πιστεύεις ότι είσαι ικανή να το κερδίσεις, ή δεν ξέρεις πώς να το πετύχεις, τότε αφήνεσαι σε ένα επίπεδο πολύ κατώτερο των δυνατοτήτων σου.

Έχει αποδειχθεί ερευνητικά (Dr. Claire Zammit, Woman Centered Coaching) ότι “η αυτοαντίληψη των γυναικών είναι σημαντικά κατώτερη των δυνατοτήτων τους”. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να κρατάνε τον εαυτό τους εγκλωβισμένο σε καταστάσεις που τις δυσαρεστούν ή που αισθάνονται ότι δεν αξίζουν.

Επομένως αν μια γυναίκα θέλει να διεκδικήσει τα θέλω της στη ζωή και να πάρει τον έλεγχο της ζωής της στα χέρια της, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις πραγματικές της προκλήσεις.

Η βασική πρόκληση συνοψίζεται στην εξής πρόταση “Θέλω…., αλλά πιστεύω ότι δεν το αξίζω ή πιστεύω ότι δεν μπορώ”.

Το τι πιστεύουμε για τον εαυτό μας, μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πιο απλά, οι σκέψεις δεν είναι γεγονότα. Ωστόσο οι πεποιθήσεις μας διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας.

Γιατί αν θέλεις, αλλά δεν πιστεύεις ότι σου αξίζει, τότε δεν ψάχνεις καν, γιατί πιστεύεις ότι δεν είναι για σένα.

Αν πάλι θέλεις, αλλά πιστεύεις ότι δεν μπορείς, τότε δεν μαθαίνεις και ποτέ να μπορείς.

Πώς οι πεποιθήσεις μας, μάς παραπλανούν;

Στο κάτω κάτω σκεφτείτε, όποια ικανότητα κι αν έχετε σήμερα, δεν μάθατε κάποια στιγμή να μπορείτε; Αν οδηγείτε, ξέρατε πάντα να οδηγείτε; Αν μαγειρεύετε, ξέρατε να μαγειρεύετε από τότε που γεννηθήκατε; Όχι βέβαια είναι η απάντηση.

Όλες οι ικανότητες ή δεξιότητες είναι κατά βάση επίκτητες, γιατί καλλιεργούνται στην πράξη και προηγείται πάντα εκπαίδευση.

Γιατί ξεχνάμε αυτή την απλή αλήθεια όσον αφορά σε δεξιότητες όπως η αυτοπεποίθηση, η επικοινωνία ή η διεκδικητικότητα;

Καμία από αυτές δεν είναι έμφυτη και ούτε και θα μπορούσε να είναι, γιατί πολύ απλά αποδεικνύονται στην πράξη.

Αλλά, αυτά που πιστεύουμε γίνονται η πραγματικότητά μας, γιατί μας εγκλωβίζουν μέσα στο πλαίσιο του τρόπου σκέψης μας.

Ποιες είναι οι 5 κορυφαίες προκλήσεις των γυναικών;

 1. Πρόκληση: Έλλειψη αυτοπεποίθησης

– “Πάντα αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και αναθεωρώ τις αποφάσεις μου.”

– “Νιώθω ότι δεν είμαι αρκετά καλή και ανησυχώ για το τι πιστεύουν οι άλλοι για μένα.”

– “Παλεύω να εκφράσω τον εαυτό μου και να τονίσω την παρουσία μου σε διάφορες καταστάσεις.”

 1. Πρόκληση: Φόβος απόρριψης ή αντιπαράθεσης

– “Αποφεύγω τη σύγκρουση με κάθε τίμημα και συχνά υποχωρώ στις απαιτήσεις των άλλων.”

– “Πάντα ανησυχώ ότι θα κριθώ ή θα κριτικάρουν για την έκφραση των απόψεών μου.”

– “Μου είναι δύσκολο να πω ‘όχι’ και να θέσω όρια, επειδή φοβάμαι ότι θα χάσω σχέσεις.”

 1. Πρόκληση: Δυσκολία στην έκφραση των αναγκών και επιθυμιών

– “Συχνά αισθάνομαι αόρατη και αγνοημένη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.”

– “Παλεύω να επικοινωνήσω με σαφήνεια τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες μου σε άλλους.”

– “Μου είναι δύσκολο να ζητήσω αυτό που θέλω επειδή φοβάμαι να φανώ εγωίστρια ή απαιτητική.”

 1. Πρόκληση: Υπερανάλυση και τελειομανία

– “Δαπανώ ώρες υπεραναλύοντας και κάθε λέξη ή πράξη που κάνω.”

– “Πάντα προσπαθώ για την τελειότητα, που εμποδίζει την ικανότητά μου να εκφραστώ.”

– “Φοβάμαι ότι αν κάνω ένα λάθος ή αποτύχω, θα επιβεβαιωθεί η έλλειψη αξίας μου.”

 1. Πρόκληση: Προηγούμενες αρνητικές εμπειρίες που επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση

– “Προηγούμενες εμπειρίες απόρριψης ή αποτυχίας με έχουν κάνει αναποφάσιστη να μιλήσω.”

– “Με έχουν εκμεταλλευτεί στο παρελθόν, κάτι που με κάνει διστακτική να εκφράσω τον εαυτό μου.”

– “Παλεύω να απομακρυνθώ από προηγούμενες αποτυχίες και απορρίψεις, που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή μου.”

Κάθε πρόκληση κρύβει μέσα της και τη λύση και ακριβώς αυτή θα δώσουμε μέσα από το Life Skills Experience.

Το Life Skills Experience είναι το signature πρόγραμμα εκπαίδευσης και coaching, που έχει δημιουργήσει η Εύη Ξυραφά, Assertiveness Coach & Communication Expert και υλοποιεί με επιτυχία εδώ και 9 χρόνια, μέσα από το Believe In You.

Ουσιαστικά  είναι ένα manual για κάθε άνθρωπο που θέλει να πάρει τη ζωή του στα χέρια του, να το πετύχει. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που σας προσφέρει τη γνώση και τα εργαλεία για να αλλάξετε τη ζωή σας, ακριβώς όπως τη θέλετε.

Μέσα από το πρόγραμμα θα καλλιεργήσετε τον τρόπο σκέψης και τις ικανότητες που οδηγούν στην επιτυχία, είτε θέλετε να πετύχετε έναν προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο.

Φέτος για πρώτη φορά η Εύη Ξυραφά, απευθύνει το Life Skills Experience συγκεκριμένα στις γυναίκες, με στόχο να τις ενδυναμώσει να διεκδικήσουν την αξία τους και να προσφέρουν στον κόσμο αυτά που ονειρεύονται.

Δουλεύοντας 22 χρόνια επαγγελματικά στην εκπαίδευση και το coaching, έχει διαπιστώσει ότι οι γυναίκες έχουν άλλες αξίες και κίνητρα, σε σχέση με τους άντρες, αλλά δυσκολεύονται να τα εκπληρώσουν.

Αξίες όπως η αναγνώριση, το να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο, το wellbeing… είναι ιδιαίτερα δύσκολες να εκπληρωθούν, αν η γυναίκα δεν έχει μάθει να διεκδικεί.

Γιατί λόγω της φύσης τους έχουν ενσυναίσθηση και νοιάζονται για τα συναισθήματα των άλλων, με αποτέλεσμα συχνά να θυσιάζουν τις δικές τους ανάγκες για τις ανάγκες των άλλων.

Ή από φόβο μην κάνουν τους άλλους να νιώσουν άσχημα, δεν οριοθετούν, με αποτέλεσμα να συσσωρεύουν αρνητικά συναισθήματα μέσα τους.

Επειδή η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ ισχυρή για να αλλάξει κάποιος μόνος του, χρειάζεται γνώση και υποστήριξη για να εξασφαλιστούν μόνιμα αποτελέσματα.

Προσωρινή αλλαγή μπορεί να πετύχει κάποιος μόνος του, αλλά αν δεν ξεπεράσει τα βαθύτερα αίτια που του δημιουργούν το πρόβλημα, δεν θα αλλάξουν τα αποτελέσματα της ζωής του.

Σκεφτείτε πόσες φορές κάνατε δίαιτα και είδατε με ενθουσιασμό να χάνετε κιλά, για να διαπιστώσετε λίγους μήνες μετά ότι τα ξαναπήρατε όλα;

Η μόνιμη αλλαγή επιτυγχάνεται όταν αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας που είναι ο κρυφός εχθρός μας και τις συνήθειες και συμπεριφορές μας συστηματικά.

Πιο απλά “συστηματικές πράξεις φέρνουν μόνιμα αποτελέσματα”.

Γιατί Life Skills Experience;

Το Life Skills Experience είναι ένα πρόγραμμα 10 εβδομάδων, που είναι το ιδανικό διάστημα για να πετύχεις ριζική αλλαγή συνηθειών. Με βάση τους ειδικούς μία νέα συνήθεια εγκαθίσταται σε 21, 60 ή 90 μέρες.

Ο μέσος όρος όπως βλέπετε, είναι οι 60 μέρες, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σε αυτό το χρόνο θα δεις έναν άλλο εαυτό, με πιο ενδυναμωτικές πεποιθήσεις και πιο ωφέλιμες συνήθειες.

Κάθε γυναίκα που ονειρεύεται κάτι καλύτερο για τον εαυτό οφείλει να μάθει να είναι διεκδικητική.

Για να προστατεύει τον εαυτό της, τα δικαιώματά της, το χρόνο της, την υγεία της, να αξιοποιήσει το πλήρες δυναμικό της, προσφέροντας στην κοινωνία με το δικό της τρόπο.

Να διεκδικήσει αυτό που θέλει κατά βάθος, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής της:

– περισσότερα χρήματα

– αναγνώριση για τα επιτεύγματά της

– ευκαιρίες εξέλιξης στην καριέρα της

– έναν σύντροφο που να την αγαπάει

– νέους φίλους

– χρόνο για τον εαυτό της

– χαρά και καθημερινή ευχαρίστηση

– ψυχική γαλήνη και ευεξία

Ό,τι από αυτά και αν λαχταράτε για τον εαυτό σας είναι εφικτό, απλά χρειάζεται ενεργοποίηση. Και ακόμα περισσότερο χρειάζεται μεθοδολογία και εργαλεία.

Πώς θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που σε κρατάνε πίσω τόσα χρόνια;

 • Το φόβο της απόρριψης
 • Το φόβο μην κάνεις τους άλλους να νιώσουν άσχημα, αν αρχίσεις να οριοθετείς
 • Το φόβο μην φανείς επιθετική ή αλαζονική
 • Το φόβο μην χαλάσεις την εικόνα σου
 • Το φόβο του να μην χάσεις τις σχέσεις σου

Όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται με εκπαίδευση. Αν αναγνωρίσεις ποια είναι τα εμπόδιά σου, κατανοήσεις από που προέρχονται και μάθεις να τα προσπερνάς, τότε προχωράς ελεύθερα προς τον στόχο σου.

Τα χειρότερα εμπόδια στην εκπλήρωση των στόχων μας είναι εσωτερικά. Είναι νοητικά και ψυχολογικά εμπόδια. Αν παρατηρήσατε όλοι οι παραπάνω φόβοι είναι, φυσικά, ψυχολογικά εμπόδια. Δεν είναι όμως πραγματικά εμπόδια και δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπουμε να μας εμποδίζουν.

Βεβαίως αν δεν ξέρουμε μόνες μας να τα προσπερνάμε, τότε είναι πραγματικά εμπόδια και οι συνέπειές τους είναι επίσης πραγματικές και πολύ δυσάρεστες, γιατί μας κρατάνε εγκλωβισμένες σε μια κατάσταση που δεν μας ταιριάζει.

Σε ποιές απευθύνεται το Life Skills Experience ;

Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που:

– έχει ανεκπλήρωτα όνειρα

– αισθάνεται ότι θέλει καλύτερα πράγματα για τη ζωή της, αλλά δεν ξέρει πώς να τα αποκτήσει

– θέλει να πάψει να αμφισβητεί τον εαυτό της, στις αποφάσεις και τις επιλογές της

– θέλει να νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της

θέλει να διεκδικεί αυτό που της αξίζει και να το κερδίζει

– θέλει να μπορεί να οριοθετεί, χωρίς φόβο και ενοχές

– θέλει να νιώθει αυτοπεποίθηση

– θέλει να αναγνωρίζεται για την αξία της

– θέλει να βιώνει χαρά στην καθημερινότητά της και τελικά…

Να ζει μια ζωή με νόημα και σκοπό, που την γεμίζει και της δίνει πληρότητα.

Ο ιδανικός εαυτός σας είναι πολύ πιο κοντά σας, απ’ όσο πιστεύετε. Μόλις αποκτήσετε τη γνώση και τα εργαλεία, θα δείτε πόσο εύκολο είναι να τον συναντήσετε.

Τα αποτελέσματα του Life Skills Experience

Το Life Skills Experience  θα σας προσφέρει εργαλεία ζωής, που θα σας χρησιμεύουν σε οποιαδήποτε πρόκληση της ζωής.

Πλέον δεν θα έχετε καμία δυσκολία να:

– Ζητάτε αύξηση που να αντιστοιχεί στην προσφορά σας στην εργασία σας

– Να κάνετε γνωριμίες

– Να πουλάτε τον εαυτό σας

– Να απαντάτε γρήγορα και εύστοχα σε αγενή σχόλια

– Να οριοθετείτε τους άλλους, χωρίς ενοχές

– Να ζητάτε αυτό που θέλετε και να το κερδίζετε χωρίς συγκρούσεις

– Να λέτε όχι ήρεμα και αποφασιστικά

– Να εκφράζετε την άποψή σας και να πάψετε να νιώθετε “αόρατη”

– Να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα

Γραφτείτε στο νέο πρόγραμμα του Life Skills Experience  και μη μένετε ούτε μία στιγμή ακόμα σε μια ζωή που δεν σας αξίζει!

https://www.believeinyou.gr/lifeskillsexperience

Τι κάνει το Life Skills Experience τόσο ξεχωριστό;

Η μοναδική μεθοδολογία του Life Skills, ουσιαστικά είναι τα θεμέλια για να καταλαβαίνετε κάθε άνθρωπο γύρω σας και πρώτα από όλα τον εαυτό σας.

Αν δεν κατανοείς τι προκαλεί τη συμπεριφορά των ανθρώπων, δεν μπορείς να τους θέσεις αποτελεσματικά όρια. Ή και να τα θέσεις, δεν θα τα τηρήσουν.

Αν δεν αναγνωρίζεις τα βαθύτερα εμπόδιά σου κάθε στιγμή, τότε μένεις και κολλάς στη “ζώνη άνεσης”, που ουσιαστικά σε εγκλωβίζει στη δυσαρέσκεια. Μόνο κατ’ ευφημισμόν λέγεται ζώνη άνεσης, γιατί καμία σχέση δεν έχει στην πραγματικότητα με άνεση.

 • Τι άνεση σου προσφέρει το να θέλεις να βρεις σύντροφο και να μην το πετυχαίνεις, νιώθοντας όλο και πιο μόνη;
 • Τι άνεση βιώνεις όταν αμοίβεσαι πολύ κάτω των δυνατοτήτων σου, με αποτέλεσμα να έχεις ένα μόνιμο άγχος επιβίωσης;
 • Ποιά άνεση υπάρχει στο ότι αφήνεις άλλους να σου κλέβουν τη δόξα για δουλειά που εσύ έφερες εις πέρας, γιατί δεν έχεις μάθει να πουλάς τον εαυτό σου;
 • Τελικά είναι άνεση ή φρικτή δυσαρέσκεια το να αφήνεις άλλους να σου φορτώνουν τα δικά τους θέλω, εκφράζοντάς τα ως “πρέπει” που δεν μπορείς να αποφύγεις;

Αν με το χέρι στην καρδιά, όλα αυτά σας κρατάνε σε ζώνη άνεσης, τότε συνεχίστε ελεύθερα.

Στην πραγματικότητα όμως, η ζώνη άνεσης είναι ζώνη συνήθειας, ζώνη φόβου, ζώνη χαμηλής αυτοπεποίθησης και ζώνη κατώτερων δυνατοτήτων.

Αυτό θέλετε στ’ αλήθεια; Αν όχι, υπάρχει λύση εδώ και χρόνια και ονομάζεται Life Skills Experience.

Το πρόγραμμα που έχει επιτρέψει σε εκατοντάδες γυναίκες μέχρι σήμερα να πιστέψουν ότι αξίζουν, να πιστέψουν ότι μπορούν και να …μάθουν να μπορούν.

Αν ανήκετε σε ανθρωποκεντρικά επαγγέλματα το να εκπαιδευτείτε στις 10 βασικές δεξιότητες ζωής, δεν είναι πολυτέλεια για εσάς, αλλά απόλυτη ανάγκη.

Οι δέκα βασικές δεξιότητες ζωής είναι:

– Θετική σκέψη

– Αυτοπεποίθηση

– Διαχείριση άγχους

– Συναισθηματική Νοημοσύνη

– Επικοινωνία

– Γλώσσα σώματος

– Διεκδικητικότητα

– Διαπραγματεύσεις

– Στοχοθεσία

– Διαχείριση χρόνου

Αν ασχολείστε σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, η γνώση μέσα από το Life Skills Experience θα έχει άμεση επίδραση στο εισόδημα, τη φήμη και την επιτυχία σας.

Ενδεικτικά, είναι ιδανικό για εσάς αν εργάζεστε στις ειδικότητες:

– Life & business coaching

– Συμβουλευτική επιχειρήσεων

– Ψυχολογία

– Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων

– Λογιστικά

– Εξυπηρέτηση πελατών

– Εμπόριο

– Πωλήσεις

– Δικηγορία

– Ιατρική

– Νοσηλευτική

– Εκπαίδευση

– Παιδαγωγικά

– Τέχνες

– Διατροφολογία

– Γυμναστική/ Personal training

– Εναλλακτικές μορφές θεραπείας

– Στέλεχος επιχειρήσεων

– Παραγωγή περιεχομένου

– Δημόσια ομιλία

– Marketing/ Social media

– Δημόσιες σχέσεις

– Ασφάλειες

– Κτηματομεσιτικά

– Design

– Αρχιτεκτονική

– Μικρομεσαία επιχείρηση

Τι πετυχαίνετε μέσα από το Life Skills Experience;

Οι βασικές δεξιότητες ζωής σας δίνουν τα εφόδια και τη δυνατότητα να χειρίζεστε με σιγουριά, οποιαδήποτε πρόκληση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, στην καριέρα σας και στη ζωή σας ευρύτερα.

 • Σας επιτρέπει να διατηρείτε την αισιοδοξία σας, ακόμα κι αν δέχεστε απόρριψη.
 • Σας επιτρέπει να “διαβάζετε” τους άλλους και να καταλαβαίνετε τα συναισθήματά τους
 • Θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τα κίνητρά τους, ώστε να επηρεάζετε τη συμπεριφορά τους
 • Θα ανακαλύψετε τα βαθύτερα θέλω σας και θα τα μετατρέψετε σε υλοποιήσιμους στόχους

Μεθοδολογία του Life Skills Experience

Η μεθοδολογία του είναι μία πλήρης δομή του πώς παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας σε 5 βήματα.

– Πώς σκέφτομαι;

– Πώς νιώθω;

– Πώς δείχνω;

– Πώς ζητάω;

– Πώς ζω;

1η ενότητα- Πώς σκέφτομαι;

Μαθαίνω να κάνω θετικές σκέψεις που με ενδυναμώνουν και χτίζουν την αυτοπεποίθησή μου. Μπορώ και αντικαθιστώ άμεσα τις αρνητικές σκέψεις που ‘ξεπηδάνε” στο μυαλό μου με αντίστοιχες θετικές, ώστε να βιώνω στον κανόνα της ζωής μου θετικά συναισθήματα.

2η ενότητα- Πώς νιώθω;

Μαθαίνω να αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου τη στιγμή που τα βιώνω και κατανοώ το μήνυμα που θέλουν να μου δώσουν. Μπορώ και επαναφέρω τον εαυτό μου από τα αρνητικά στα θετικά, ώστε να βιώνω στον κανόνα της ζωής μου τα συναισθήματα που επιλέγω, χωρίς να αφήνω να με παρασύρουν οι άλλοι.

Ταυτόχρονα μπορώ και αναγνωρίζω τα συναισθήματα των άλλων, έχοντας ενσυναίσθηση, αντί για διάθεση σύγκρουσης ή επίκρισης.

3η ενότητα- Πώς δείχνω;

Πλέον εκπέμπω σιγουριά και αυτοπεποίθηση και έχω το θάρρος να κοιτάω τους ανθρώπους στα μάτια. Μπορώ να “πουλάω τον εαυτό μου” και με την εικόνα μου, χτίζοντας το πιο θετικό μου προφίλ προσωπικά και επαγγελματικά.

Μιλάω με λέξεις που μου δίνουν δύναμη και πείθω τους άλλους να με ακολουθήσουν εθελοντικά.

4η ενότητα- Πώς ζητάω;

Το “Πώς ζητάω” είναι η επιτομή της διεκδικητικότητας.

Μαθαίνω να ζητάω αυτό που θέλω, χωρίς φόβο.

Λέω όχι και οριοθετώ τους άλλους χωρίς τύψεις ή ενοχές.

Ζητάω βοήθεια όταν τη χρειάζομαι, χωρίς ντροπή.

Εκφράζω τις απόψεις μου και παύω να μένω στο παρασκήνιο και να νιώθω αόρατη.

Εκφράζω τα συναισθήματά μου ήρεμα, ευγενικά και ξεκάθαρα.

Διαπραγματεύομαι για τα θέλω μου και υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου.

5η ενότητα- Πώς ζω;

Ξεκαθαρίζω τα θέλω μου και τα μετατρέπω σε εφικτούς στόχους.

Κάνω πλάνο για την εκπλήρωση των στόχων μου και μπαίνω σε δράση για την υλοποίησή τους.

Ιεραρχώ τις προτεραιότητές μου με βάση τους στόχους μου

Προγραμματίζω το χρόνο μου, ώστε να αντανακλά τις προτεραιότητές μου

Προστατεύω το χρόνο μου, λέγοντας όχι σε οτιδήποτε δεν ταιριάζει με τις ανάγκες μου

Ζω σε αρμονία με τον εαυτό μου. Λέω αυτό που εννοώ και εννοώ αυτό που λέω. Πιο απλά, τηρώ τις υποσχέσεις που δίνω στον εαυτό μου, το οποίο μου δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση!

Πώς γίνομαι διεκδικητική σε 5 βήματα;

Αυτά τα 5 βήματα αντιπροσωπεύουν το επίπεδο διεκδικητικότητάς μας και ταυτόχρονα μας δείχνουν και το δρόμο για να την κατακτήσουμε.

Η διεκδικητικότητα είναι μια επίκτητη δεξιότητα και καλλιεργείται σε οποιαδήποτε ηλικία. Μέχρι στιγμής το έχουν παρακολουθήσει γυναίκες ηλικίας 16 ετών έως και 60+. Ο μέσος όρος ήταν γυναίκες γύρω στα 40, που είναι ακριβώς η ηλικία που βιώνεις σαν μεταβατικό στάδιο.

Αν μια γυναίκα είναι 40+ και έχει εδώ και χρόνια ανεκπλήρωτες επιθυμίες, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα και να επενδύσει στην εκπαίδευση.

Γιατί σκεφτείτε το λογικά, αν μπορούσατε να το πετύχετε μόνες σας, τότε 40 ολόκληρα χρόνια τι σας εμπόδισε;

Πολλά σαν εμπόδισαν είναι η αλήθεια και αυτά ακριβώς τα εμπόδια θα ξεπεράσετε οριστικά μέσα από το Life Skills Experience.

Γι’ αυτό το λόγο ονομάστηκε και Experience το πρόγραμμα, γιατί είναι μια εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή.

Που σου μένει αξέχαστη! Που θα σου δώσει εργαλεία για όλη σου τη ζωή, στα οποία θα γυρνάς ξανά και ξανά στα επόμενα χρόνια, ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Εγγυημένα αποτελέσματα για όποια δεσμεύεται στην επιτυχία της

Και επειδή η Εύη Ξυραφά αισθάνεται απόλυτα σίγουρη ότι μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τη ζωή σας, εφόσον είστε αποφασισμένες, για πρώτη φορά προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων.

Αν γραφτείτε στο πρόγραμμα, συμμετάσχετε και νιώσετε ότι δεν παίρνετε αξία, τότε

μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και θα σας δοθούν άμεσα.

Η εγγύηση ισχύει μέχρι τις 25/10 και εφόσον επικοινωνήσετε το αίτημά σας με email στο info@believeinyou.gr.

Μη έχετε λοιπόν κανένα άγχος ή φόβο και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία που σας αξίζει.

Εφόσον έχετε διάθεση για αλλαγή και δεκτικότητα στη μάθηση, τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

Και εννοείται αν έχετε διάθεση να εφαρμόσετε τη γνώση. Γιατί είπαμε, η αυτοπεποίθηση, η διεκδικητικότητα, η επικοινωνία και όλες οι δεξιότητες ζωής είναι πρακτικές. Οπότε η εφαρμογή τους θα σας δώσει τα αποτελέσματα που θέλετε.

Κάντε την πρώτη πράξη τώρα και εγγραφείτε στη νέα ομάδα, έχοντας τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι είστε σε καλά χέρια.

Η εισηγήτρια Εύη Ξυραφά θα σας καθοδηγήσει με πολύ αγάπη, μεθοδικότητα και κατανόηση, στο δικό σας ταξίδι αυτοβελτίωσης. Με σας δικούς ρυθμούς, εστιάζοντας στις δικές σας ανάγκες.

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα αυτοβελτίωσης που σε επίπεδο ομάδας, προσφέρει τόσο εξατομικευμένη προσέγγιση. Γιατί είναι μύθος το “one size fits all. Όσο δεν ισχύει στα μαγιό που αγοράζουμε, ακόμα περισσότερο δεν ισχύει στην εκπαίδευση ή την αυτοβελτίωση.

Οι αξιολογήσεις για το Life Skills Experience και την Εύη Ξυραφά

Αυτό που κάνει την Εύη Ξυραφά να ξεχωρίζει και δέχεται σταθερά ως αξιολόγηση στα σεμινάριά της είναι η μοναδική της μεταδοτικότητα. Γιατί, όπως λέει και η ίδια “μεταδοτικότητα είναι να μπορείς να βρεις 1000 διαφορετικούς τρόπους να εξηγήσεις μια έννοια, μέχρι να την καταλάβει οποιοσδήποτε”.

Ειρήνη Γρυπαίου

Η Εύη Ξυραφά με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά της μοιράζεται με τους εκπαιδευόμενούς της τις γνώσεις της γύρω από τις δεξιότητες ζωής, δίνει τεχνικές και εργαλεία που αποδεδειγμένα μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής.

Είναι ευγενική, φιλική, έχει μεταδοτικότητα, σέβεται την προσωπικότητα των μαθητών της και με πραγματικό ενδιαφέρον και δέσμευση φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες για προσωπική ανάπτυξη καθενός ξεχωριστά.

ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΠΡΑΚΟΥΛΗ

Η Εύη είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας με πλήρη γνώση, με μεγάλη εμπειρία, πρωτίστως όμως με τεράστια αγάπη γι’ αυτό που κάνει και θέλει να μεταδώσει σε όλους μας. Η ενέργειά της, το χαμόγελό της, η θετική της διάθεση, η ενσυναίσθηση και η διορατικότητά της αποτελούν πηγή έμπνευσης και παρακίνησης για δράση!

eleni grammenou

Η Εύη Ξυραφά είναι εξαιρετική επαγγελματίας, πρόθυμη, προσιτή με μια μοναδική μεταδοτικότητα και άφθονη θετική ενέργεια. Σου μεταφέρει τις γνώσεις της και σου δίνει απλόχερα όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για την αυτοβελτίωση σου.
Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα θέσεις σε εφαρμογή.
Το coaching με την Εύη είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.
Σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και ανυπομονώ για το επόμενο.

Christos Kiriazis

Χαρισματική! Η Εύη είναι ο πιο θετικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έχει πηγαίο ταλέντο στην επικοινωνία και εμπνέει τους ακροατές ή συνομιλητές σε κάθε της (συν)ομιλία. Έχει την ικανότητα να εντοπίζει την ουσία ενός προβλήματος και να θέτει στη σωστή βάση τα συν και τα πλην, χωρίς να χαϊδεύει αφτιά και παίρνοντας ξεκάθαρη θέση. Είναι γεννημένη γι’ αυτό που κάνει!

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του προγράμματος, την Εύη Ξυραφά

– Είναι δημιουργός, ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του flowmagazine.gr, του πρώτου ηλεκτρονικού περιοδικού στην Ελλάδα με στόχο την προώθηση της θετικής στάσης ζωής και του ευ ζην.

– Το 2013 δημιούργησε το Believe In You, με όραμα να μεταδώσει τη γνώση για δεξιότητες ζωής σε όλο τον κόσμο.

– Έχει 22 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων, μέσα από τη βιωματική μάθηση και το coaching.

– Το πάθος της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν και να αξιοποιούν το πλήρες δυναμικό τους και να ζουν ευτυχισμένοι.

 Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Tα 3 κλειδιά της ζωής” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

– Έχει πτυχίο από το τμήμα “Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών” του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στη “Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού” από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

– Αγαπημένο της μάθημα και στα δύο πτυχία η Στρατηγική και αγαπημένο της παιχνίδι, τα παζλ. 

 Στο Life Skills Experience συνδυάζει τις δύο μεγάλες της αγάπες, διδάσκοντας πώς κάθε επιθυμία μπορεί να μετουσιωθεί σε στρατηγικό στόχο, ώστε να επιτευχθεί.

Τι περιλαμβάνει το Life Skills Experience; 

 • 10 live συναντήσεις μέσω Zoom, εκπαίδευσης και coaching.
 • Παρουσιάσεις Powerpoint (σε εκτυπώσιμη μορφή)
 • Εξατομικευμένες ασκήσεις για τα 10 Life skills, με βάση τις ανάγκες του καθενός
 • Τα βίντεο των συναντήσεων για επανάληψη
 • Ομαδικές εργασίες για βιωματική επεξεργασία των εννοιών
 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος – ένα επαγγελματικό εφόδιο με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας, καθώς οι 10 δεξιότητες ζωής είναι και απαραίτητα soft skills, που απαιτούνται από τον σύγχρονο εργαζόμενο.

Τα bonus του προγράμματος

 • 4 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Life Skills Academy, την 1η onilne Ακαδημία Δεξιοτήτων Ζωής στην Ελλάδα, αξίας 120 ευρώ.
 • Ένα πλάνο προσωπικής ανάπτυξης για την επίτευξη των προσωπικών ή επαγγελματικών σας στόχων, αξίας 100 ευρώ.
 • Δύο κύκλους on demand σεμιναρίων, εστιασμένων στην Επικοινωνία. Τρία σεμινάρια από τον κύκλο “Πώς να γίνετε πιο κοινωνικοί” και τρία σεμινάρια από τον κύκλο “Επικοινωνία στις σχέσεις”. Συνολικής αξίας 150 ευρώ.
 • Ένα πακέτο 30 podcast (ηχογραφημένων εκπομπών) με θέμα την Αυτογνωσία-Αυτοβελτίωση, αξίας 60 ευρώ.
 • 10podcast για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής, αξίας 50 ευρώ.
 • Τρία styling sessions με την stylist personal shopper Κική Γαλανοπούλου, αξίας 300 ευρώ.

Bonuses συνολικής αξίας 780 ευρώ!

Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ δύο προσφορών:

Α) Πληρωμή σε 3 δόσεις των 220€ (έως 8/10, 10/11 και 10/12 αντίστοιχα) με κάρτα, Paypal ή κατάθεση στην τράπεζα

Β) Πληρωμή σε 12 δόσεις των 65€ με κάρτα ή Paypal.

Συμμετοχή

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας, κάνοντας σήμερα το πρώτο βήμα!

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…