Γιατί δεν κάνουμε τώρα αυτό που θέλουμε;

Συντάκτης: Ελπίδα Κόρδα

Έχουμε μάθει στις αναβολές και στο αύριο, πιστεύουμε και ελπίζουμε πως η ζωή είναι μπροστά μας και οι ευκαιρίες θα είναι εκεί και θα περιμένουν να τις αρπάξουμε από τα μαλλιά. Δύσκολα συνειδητοποιούμε και κάνουμε πράξη τη φράση «ή τώρα ή ποτέ». Κι αν δεν προσπαθήσουμε τώρα για ό,τι θέλουμε να κατακτήσουμε και να μας κατακτήσει; Αύριο; Και αν το αύριο τελειώνει σήμερα; Και αν το μετά τελειώνει σε λίγο;

Όσα δεν πρόλαβες να πεις και να κάνεις, αυτά είσαι στο τέλος. Αυτά είναι το παράπονο στα μάτια σου και οι σκέψεις που σου καίνε το μυαλό. Πρέπει να προλάβεις να γράψεις τη δική σου ιστορία. Την ιστορία που θα λέει τη δική σου αλήθεια, αυτή που γράφεται κάθε μέρα, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Όσα θέλεις να πεις και όσα θέλεις να κάνεις είναι στο χέρι σου να τα κυνηγήσεις και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα προκύψουν στο δρόμο σου, καθώς πιο σημαντικό κίνητρο από το όνειρο δεν θα ξαναβρείς!

Η ζωή τρέχει και αν κάτσεις να το σκεφτείς, θα δεις ότι δεν παίρνει πάντα παράταση ο αγώνας που βλέπεις στην τηλεόραση.. Κάποιες φορές τελειώνει στην ώρα του και το σκορ δεν γίνεται να αλλάξει!

Προτού ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού, μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις τη ζωή σου, να πληρώσεις στον εαυτό σου ό,τι του χρωστάς! Πάντα, ένα βήμα προς το αδύνατο, σου αλλάζει τα δεδομένα!

Συντάκτης: Ελπίδα Κόρδα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.