Γιατί αποτυγχάνουν παταγωδώς οι υποσχέσεις της νέας χρονιάς;

Συντάκτης: Flowmagazine

Γιατί αποτυγχάνουν τα New Years Resolutions; Εξαιτίας των εμποδίων του μυαλού μας. Τα σεμινάρια του Ιανουαρίου βάζουν φρένο σε ό,τι επηρεάζει αρνητικά τον στόχο μας!

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων

Ξεκινάμε το 2022 από το σημείο όπου αποχαιρετίσαμε το 2021: Αντιμετωπίζοντας τη ζωή με χιούμορ, μαθαίνουμε ποια είναι τα σκαλώματά μας και τα ξεπερνάμε! Τα νέα online σεμινάρια του Believe in You βάζουν στο μικροσκόπιο τα πιθανά εμπόδια στην επίτευξη των στόχων μας, τα οποία είναι κατά βάση νοητικά!

12/1: Σπάσε τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις με τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό

Περιοριστικές πεποιθήσεις; Τι είναι αυτό; Και όμως κρύβονται παντού, είτε στους φόβους μας, ή όταν λέμε «είμαι πολύ μεγάλος για να…» ή «δεν μου αξίζει να…». Ας μην κοροϊδευόμαστε, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποιες πεποιθήσεις που έχουμε δεχθεί άκριτα από την κοινωνία και επηρεαζόμαστε από αυτές. Μήπως ήρθε η ώρα να τις βάλουμε στην άκρη για μια ζωή ευτυχισμένη χωρίς νοητικά φράγματα; Φυσικά. Πώς γίνεται αυτό; Με τη βοήθεια του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, μέσα από τον οποίο χρησιμοποιούμε τις λέξεις προς όφελός μας!

19/1: Κόψε τις κακές σου συνήθειες

Ακούτε τον όρο «κακές συνήθειες» και σας έρχονται στο μυαλό το κάπνισμα ή το junk food; Καλά το πάτε. Υπάρχουν και «κακές συνήθειες» του μυαλού, οι οποίες μπορούν να γίνουν εξίσου επιβλαβείς με την καθιστική ζωή, όπως η συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων. Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να την κάνετε καλή; Τότε θα χρειαστείτε την υιοθέτηση καλών συνηθειών, και η δύναμη της θέλησης δεν είναι αρκετή. Έχει ακουστεί πολύ, αλλά δεν συμπληρώνει το κομμάτι του παζλ: πώς προέκυψε η κακή συνήθεια και σε τι εξυπηρετεί;

26/1: Βάλε stop στην αναβλητικότητα

Αναβλητικότητα. Γνωστότερη στα αγγλικά με τη λέξη procrastination. Είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε άτομα κάθε ηλικίας και κάθε επαγγέλματος, και είναι ιδιαίτερα γνωστή στους φοιτητές σε σημείο που έχει μετατραπεί σε (όχι και τόσο) αστεία memes. Είναι αυτή η τάση να αφήνουμε στην άκρη κάτι μέχρι να αναγκαστούμε να καταπιαστούμε με αυτό. Ωστόσο, η αναβλητικότητα δεν είναι η αιτία, είναι το σύμπτωμα. Το αποτέλεσμα; Αισθανόμαστε ενοχές, ντροπή και αίσθημα μειονεξίας για όσα αναβάλλουμε και δεν έχουμε καταφέρει. Είναι ο τελευταίος, συνηθέστερος και δυνατότερος εχθρός της επιτυχίας. Πώς προκύπτει; Για διάφορους λόγους, που θα τους ανακαλύψουμε μαζί!

Θέλετε να καταπολεμήσετε τα εμπόδια στην επιτυχία; Αυτός ο κύκλος είναι για εσάς!

Μέθοδοι των σεμιναρίων:

Πρακτική εξάσκηση

Ομαδικό Coaching

Πραγματικά παραδείγματα

Παρουσιάσεις

Role playing

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η Εύη Ξυραφά, Διευθύνουσα Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια.

Ώρες: 18:30-20:30 (διαδικτυακά μέσω Zoom).

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

Θα λάβετε τον σύνδεσμο για το Zoom την ημέρα διεξαγωγής των σεμιναρίων.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…