Γιάννης Κότσιρας και Γιώτα Νέγκα: Η μεγάλη μουσική συνύπαρξη της νέας χρονιάς από 22 Ιανουαρίου 2022

Συντάκτης: Flowmagazine

Μουσικό ποδαρικό από δύο μεγάλες φωνές που ενώνονται και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει 22 Ιανουαρίου. Απολαύστε τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα και της Γιώτας Νέγκα!

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής στο Anodos Live Stage, τον αγαπημένο χώρο -ορόσημο της Πειραιώς.

Από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και για κάθε Σάββατο, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι και ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση καιχαρά.

Τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, από τον «Σασμό» και τον «Φύλακα Άγγελο», μέχρι το «Τσιγάρο» και το «Έλα και Κόψε Με στα Δυο», κι από το «Με τα Μάτια Κλειστά» και «Το Δίκιο μου» μέχρι το «Βρες μου έναν άλλον» και το «Οξυγόνο», οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τραγούδια- σταθμούς τόσο από την πλούσια δισκογραφία τους όσο και μεγάλεςλαϊκές επιτυχίες τις οποίες όλοι αγαπάμε.

Πληροφορίες:

Anodos Live Stage: Πειραιώς 183 Αθήνα11853

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί:

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις

Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι

Κώστας Μιχαλός: κιθάρες

Hρακλής Παχίδης: τύμπανα

Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο

Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι – Λαούτο 

Κώστας Νικολόπουλος: Κιθάρες 

Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί

Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου

Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι συστάσεις της πολιτείας, η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Προπώληση:https://www.viva.gr/tickets/festival/music/giannis-kotsiras-giota-negka/

  • Κρατήσεις: 210 3468100 – info@anodoslivestage.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…