Γιάννης Κότσιρας μαζί με τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου

Συντάκτης: Flowmagazine

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Summer 2024

Μαζί με τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 Ιουνίου

Δύο υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε με τη βοήθεια του Γιάννη Κότσιρα, της Μυρτώς Βασσιλείου και της Δήμητρας Μπουλούζου. Δύο βραδιές του Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. 

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρό Του Νότου και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, μας προσκαλεί σε δύο μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου, σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία χρόνια, μας έχει  ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου.

Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών:

Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Άκης Κατσουπάκης

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Παραγωγή: ΜΕΝΤΑ ART EVENTS

Τιμές Εισιτηρίων: Α’ Ζώνη 20€, Β’ Ζώνη 17€, Γ’ Ζώνη 15€

Προπώληση:

https://www.ticketservices.gr/event/giannis-kotsiras-summer-2024/?lang=el

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…