“Για σας τραγουδάω”: Αλέκα Κανελλίδου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Συντάκτης: Flowmagazine

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Αλέκα Κανελλίδου σε δύο σπάνιες, «συλλεκτικές» εμφανίσεις που θα κάνουν αίσθηση, την Τρίτη 25 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου στην Αθήνα.

Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι, δύο εμφανίσεις θα επισκιάσουν όλο το θόρυβο της νύχτας. Η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, εμβληματική μορφή της δεκαετίας του ‘70, με μοναδικά αισθαντική φωνή και διακριτική σκηνική παρουσία, θα πραγματοποιήσει λίγες επιλεγμένες συναυλίες μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς.

Μετά από τις sold out παραστάσεις στο θέατρο Άλσος το χειμώνα, εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με την ανεμελιά που χαρακτηρίζει την καλοκαιρινή ραστώνη, σε ατμοσφαιρικούς συναυλιακούς χώρους.

Θα ερμηνεύσει τραγούδια που όλοι ερωτευτήκατε, τραγούδια που σημάδεψαν στιγμές και φάσεις της ζωής σας και θα αποδείξει για ακόμη μία φορά τη μοναδική της θέση στην ελληνική δισκογραφία και τις καρδιές σας.

Πληροφορίες:
Αλέκα Κανελλίδου Τρίτη 25 Ιουνίου Μονή Λαζαριστών & Πέμπτη 4 Ιουλίου Κηποθέατρο Παπάγου.
Μουσική επιμέλεια/ενορχηστρώσεις: Βαγγέλης Τούντας

Παίζουν:
Γιάννης Αγγελόπουλος, τύμπανα
Κώστας Γιαξόγλου, πιάνο
Κώστας Πατσιώτης, Μπάσο
Βαγγέλης Τούντας. Βιολί, κιθάρα, φωνή
Ντίνος Χατζηίορδάνου, ακορντεόν
Παραγωγή: Well art live, Pure Art
Εισιτήρια: από 18€
Early bird: 15€
Προπώληση: http://ticketservices.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…