Φωτογράφιση Next Day

Η εταιρεία Fine Art Weddings προσφέρει σ’ ένα τυχερό ζευγάρι, μία φωτογράφιση γάμου “Next day” αξίας 300€. Ο Νίκος και ο Αναστάσης είναι οι άνθρωποι οι οποίοι θα φροντίσουν να βρίσκονται εκεί για να αιχμαλωτίσουν με το φακό τους τις ωραιότερες στιγμές αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Η φωτογράφιση θα έχει καλλιτεχνικό concept σε επιλεγμένη τοποθεσία.

Η φωτογράφιση “Next Day” υλοποιείται καθημερινές, συνήθως μία εβδομάδα μετά το γάμο.

Το δώρο αφορά αποκλειστικά το νομό Αττικής και η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα συμφωνηθεί με το φωτογράφο.

FineArtWeddings

 FineArtWeddingsΔύο νέα παιδιά με μεταπτυχιακά στην φωτογραφία και το video production, ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Αναστάσης Πρωτόπαπας δίνουν μια φρέσκια ματιά στην δουλειά τους. Με 8ετή πείρα και οι δύο σε εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών αλλά και διδάσκοντας σε Αθήνα και Κόρινθο. Πιστεύουν ότι το μυστικό των καλών φωτογραφιών είναι απλό. Πετυχαίνει μόνο όταν οι άνθρωποι που φωτογραφίζουν νιώθουν άνετα. Το πάθος και η ειδικότητα τους είναι να φωτογραφίζουν ανθρώπους.
Για εκείνους είναι σημαντικό το τι χρειάζεται ο πελάτης από την φωτογράφηση ώστε να είναι ευχαριστημένος για τις φωτογραφίες που πιάνουν στα χέρια τους και εκείνοι περήφανοι για την δουλειά τους.

Περισσότερες πληροφορίες: www.fineartweddings.gr

Τηλ. 6934757880, 2110198330