Φτιάξτε πρωτότυπα σκουλαρίκια

Συντάκτης: Μάνια Παπαγιάννη

Τι λείπει από ένα ντύσιμο για να είναι ολοκληρωμένο; Μα φυσικά το κατάλληλο αξεσουάρ! Έχετε σκεφτεί ποτέ να φτιάξετε μόνες σας πρωτότυπα σκουλαρίκια; Το flowmagazine.gr σας προτείνει έναν τρόπο! Είναι απλό και δημιουργικό!

Βήμα 1

Αγοράστε διάφορα μεταλλικά διακοσμητικά, όπως πεταλούδες, αστέρια, λουλούδια, καρδιές. Ακόμα και με φιγούρες με το Μικρό πρίγκιπα, με νεράιδες σε όποιο μέγεθος και σχέδιο σας αρέσει. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε δέρμα ή κλωστή σε διάφορα χρώματα.

Βήμα 2

Αγοράστε μεταλλικά κουμπώματα για κρεμαστά σκουλαρίκια και χάντρες σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Βήμα 3

Στα μεγάλα κουμπώματα περάστε όποιο μεταλλικό διακοσμητικό σας αρέσει εκεί που ανοίγει το κούμπωμα. Στη συνέχεια περάστε στην καμπύλη του κουμπώματος όποια χάντρα σας αρέσει και ταιριάζει. Μπορείτε να φτιάξετε ένα ζευγάρι από ίδια σκουλαρίκια ή ακόμα και 2 διαφορετικά.

Στα μικρά κουμπώματα, που έχουν ένα μικρό κρίκο, δέστε ένα κομμάτι δέρμα ή κλωστή ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να έχει και περάστε πρώτα μια χάντρα. Κάντε ένα μικρό κόμπο και στη συνέχεια δέστε το μεταλλικό διακοσμητικό. Αν δε θέλετε να βάλετε χάντρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα διακοσμητικά.

Συντάκτης: Μάνια Παπαγιάννη,

Influence:

Όσοι με ξέρουν καλά λένε ότι έχω καλλιτεχνικό πνεύμα, έτσι στον ελεύθερο μου χρόνο το αξιοποιώ…