Τέσσερα είδη μακιγιάζ

Συντάκτης: Flowmagazine

Παρουσιάζουμε τέσσερα διαφορετικά είδη μακιγιάζ ανάλογα με τα χρώματα και τον τύπο κάθε γυναίκας για την καλύτερη ανάδειξη των χαρακτηριστικών της. Μικρά μυστικά από επαγγελματίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Ζεστοί τόνοι για να αναδειχθούν καλύτερα οι ξανθιές

Φρύδια: Τα φρύδια πρέπει να είναι πυκνά και καλοσχηματισμένα. Αν τυχόν υπάρχουν κενά, προσπαθήστε να τα καλύψετε με μολύβι.

Μάτια: Θα χρειαστείτε δύο διαφορετικές σκιές. Η μία θα είναι σε σκούρα πορτοκαλί απόχρωση για να σχεδιάσετε το περίγραμμα του ματιού. Η άλλη θα είναι καφέ και θα την απλώσετε στο άνω και κάτω βλέφαρο, από το κέντρο του ματιού προς τα έξω, τονίζοντας την εξωτερική γωνία του.

Ζυγωματικά: Το ρουζ θα πρέπει να είναι σε βερικοκί-ροζ απόχρωση. Ρουφήξτε τα μάγουλά σας και απλώστε με το μεγάλο πινέλο στο σημείο που δημιουργείται το βαθούλωμα. Στη συνέχεια επεκτείνετε προς τη μύτη.

Χείλη: Αυτό το μακιγιάζ απαιτεί κραγιόν σε απόχρωση κόκκινου της φωτιάς. Εάν σας αρέσουν τα πιο διακριτικά μακιγιάζ τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε lip-gloss. Μη ξεχνάτε όμως ότι το χρώμα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φωτεινό.

Ψυχροί τόνοι για να αναδειχθούν καλύτερα οι μελαχρινές

Φρύδια: Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ τα φρύδια πρέπει να είναι λεπτά, να έχουν τοξοειδές σχήμα και έντονο μαύρο χρώμα.

Μάτια: Για να αποκτήσετε το μυστηριώδες βλέμμα των ονείρων σας, απλώστε μια σκούρα μπλε σκιά σε όλο το άνω κινητό και ακίνητο βλέφαρο. Παίξτε με το φως, κάνοντας γωνία με μια πιο σκούρα σκιά. Στη συνέχεια τραβήξτε μια γραμμή μαύρου eyelinerμόνο στο άνω βλέφαρο.

Βλεφαρίδες: Για να δώσετε περισσότερη ένταση χωρίς να επιβαρύνεται το μακιγιάζ με μαύρη μάσκαρα, σχεδιάστε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου με την ίδια σκιά. Προσέξτε η γραμμή να είναι λεπτή.

Χείλη: Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών με απαλό ροζ μολύβι. Στη συνέχεια γεμίστε το εσωτερικό με κραγιόν σε ροζ-βιολετί απόχρωση.

Σκούρα χρώματα για look με κοντά μαλλιά

Φρύδια: Τα φρύδια πρέπει να είναι διακριτικά. Χρησιμοποιήστε απλά ένα gel για να τα δαμάσετε.

Μάτια: Απλώστε σκούρα γκρι σκιά σε όλο το άνω βλέφαρο. Δώστε έμφαση στην εσωτερική γωνία. Συνεχίστε σχεδιάζοντας ανάλογα και το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου. Δώστε ένταση, βάζοντας μαύρο μολύβι πάνω και κάτω καθώς επίσης και άφθονη μαύρη μάσκαρα.

Ζυγωματικά: Επειδή αυτό το μακιγιάζ δίνει σημασία στα μάτια δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ρουζ. Βάλτε μόνο αν έχετε πολύ χλωμή επιδερμίδα.

Χείλη: Τα χείλη πρέπει να είναι άκρως διακριτικά. Ένα παστέλ κραγιόν είναι ότι χρειάζεται.

Ανοιχτά χρώματα για σοφιστικέ look

Φρύδια: Τα φρύδια πρέπει να είναι λεπτά και σχεδόν «αόρατα»

Μάτια: Με μαύρο eyeliner σχεδιάστε το περίγραμμα του ματιού, σε απόσταση μερικών εκατοστών από τη γραμμή του βλεφάρου. Στη συνέχεια τραβήξτε μια τρίτη γραμμή στην πτυχή που δημιουργείται ακριβώς στο πάνω μέρος του άνω βλεφάρου.

Ζυγωματικά: Τονίστε τα μήλα του προσώπου σας με παλ ροζ ρουζ.

Χείλη: Τα χείλη σας πρέπει να διατηρήσουν ένα χαμηλό προφίλ, γι’ αυτό προτιμήστε ένα διαφανές lipgloss ή κραγιόν στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…