Κλήρωση φόρεμα

Αφού τα τυχερά ζευγάρια κέρδισαν τα δώρα τους για ένα ονειρεμένο γάμο, σείρα έχει τώρα και η κουμπάρα. Ο οίκος «Νυφικά-Βαφτιστικά Nadine» προσφέρει σε μια τυχερή αναγνώστρια μια μίνι τουαλέτα από μουσελίνα στην απόχρωση του φούξια. Το φόρεμα έχει ράντα και ντεκολτέ χαμόγελο με πούλιες καθώς και ιδιαίτερη πλάτη και είναι μέγεθος Medium. Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της από τον οίκο «Νυφικά-Βαφτιστικά Nadine» στην οδό Μακεδονίας 117Α στην Αγία Σοφία του Πειραιά. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να κανονιστεί η μέρα και ώρα παραλαβής του δώρου είναι 2104620088 και 6932192344.

NadineΗ εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της οργάνωσης του γάμου και της βάπτισης. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από νυφικά ενδύματα για κάθε προσδοκία ακόμα και για την πιο απαιτητική νύφη που θέλει να πετύχει έναν ονειρεμένο γάμο.

Επίσης σ’ εμάς θα βρείτε όλα τα αξεσουάρ γάμου που θα πλαισιώσουν αρμονικά την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας! Και όταν έρθει η ώρα να βαπτίσετε το μωράκι σας εμείς είμαστε πάλι εδώ να τα οργανώσουμε όλα με αγάπη.

Ακόμη, οι συνεργάτες μας θ’ αναλάβουν τον στολισμό της εκκλησίας, την φωτογραφική κάλυψη του μυστηρίου, την περιποίηση της νύφης και την οργάνωση της δεξίωσης με ότι κι αν περιλαμβάνει αυτό.

Φιλοσοφία μας είναι να μείνει ο πελάτης ευχαριστημένος και να έχει πληρώσει την καλύτερη δυνατή τιμή για την υπηρεσία που θα του προσφερθεί. Στόχος μας είναι ο πελάτης να λάβει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να έχει μείνει με τις πιο γλυκές αναμνήσεις από τον χώρο μας.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook.