Φιλανθρωπικό bazaar στο Κτήμα Κοκοτού

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Φιλανθρωπικό bazaar στο Κτήμα ΚοκοτούΤην Κυριακή 1η Νοεμβρίου 11:00-19:00, με την ευκαιρία της γιορτής του Αη Γιώργη του Μεθυστή, το Κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα (http://www.ktimakokotou.gr) υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, για μια υπέροχη μέρα με φαγητό και διάφορες δραστηριότητες στη φύση. Παράλληλα, θα λάβει χώρα φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

Το Σωματείο έχει ως σκοπό τη μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία περίπου 500.000 παιδιά τραυματίζονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, από τα οποία 700 πεθαίνουν και 3.000 μένουν ανάπηρα. Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» εδώ και 5 χρόνια καταβάλει τεράστια προσπάθεια να αλλάξει αυτά τα δεδομένα. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

– Ξενάγηση στο οινοποιείο και στον αμπελώνα με την οινολόγο του κτήματος.

– Περιήγηση στο κτήμα, στον ελαιώνα, τον βιολογικό λαχανόκηπο και τα μελίσσια με τον γεωπόνο του κτήματος.

– Πάρκο περιπέτειας από την Trekking Hellas που θα περιλαμβάνει δενδρο- αναρρίχηση, εναέριο πέρασμα, slagline τοξοβολία και ταρζάν.

– Δραστηριότητες για τα παιδιά στο αμπέλι και στον λαχανόκηπο.

– Εργαστήρι κατασκευής κούκλας.

– Facepainting.

Φιλανθρωπικό bazaar με:

Κρασί, μέλι, κοσμήματα, τσάντες, διακοσμητικά, κεριά, καλλυντικά, πλεκτά για μικρούς και μεγάλους, χειροποίητες κατασκευές, γούρια, κούκλες, πετσέτες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βότανα & μπαχαρικά, τσάι από αρωματικά ελληνικά βότανα, γλυκά, χειροποίητες σοκολάτες, νοτιοαφρικάνικα εδέσματα, σπιτικές μαρμελάδες, delicatessen, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, παλαιά αντικείμενα και πολλά άλλα

Highlight

Γιορτάζοντας τα 25 της χρόνια η Α. Ισμαήλος Α.Ε. σας παρουσιάζει τη «νέα γενιά SUV της Mercedes-Benz» στο Κτήμα Κοκοτού και κληρώνει για έναν τυχερό ποδήλατο mountainbike!

Είσοδος ελεύθερη – δωρεάν valetparking

Στην εκδήλωση θα βοηθήσουν εθελοντικά οι μαθητές από το σχολείο Byron College.

Οργάνωση – Επικοινωνία: http://www.beatspecialevents.com

Για περισσότερες πληροφορίες: Λίλα Βόγλη 6944600382, lila@beatspecialevents.com

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Influence:

Η Σάννα Νάνου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1983. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης…