Φενγκ Σούι στο γραφείο

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Φενγκ Σούι στο γραφείοΤώρα που επιστρέφουμε σιγά σιγά όλοι στη δουλειά, είναι ευκαιρία να ανανεώσουμε την εργασιακή μας ζωή. Ο τρόπος να διατηρήσουμε την ανάλαφρη διάθεση των διακοπών και στην εργασία μας είναι να την οργανώσουμε βάση των αρχών του φενγκ σούι.

Ένα πολύτιμο βοήθημα σε αυτήν την προσπάθεια είναι το βιβλίο “Φενγκ σούι στο γραφείο” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αιώρα. Το βιβλίο προσφέρει ταξινομημένες 5 βασικές συμβουλές για εφαρμογή των αρχών του φενγκ σούι στο χώρο εργασίας μας. Συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να διατηρούμε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, λειτουργικό, που θα μας επιτρέπει να αποδίδουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Αν και το φενγκ σούι είναι μια πανάρχαια τέχνη διευθέτησης του χώρου, θα εκπλαγείτε με το πόσο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και ειδικά του εργαζόμενου. Το βιβλίο προσφέρει χρηστικές συμβουλές για την τακτοποίηση των ηλεκτρονικών μας αρχείων, για αποδοτική τηλεφωνική επικοινωνία, για σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας… και ό,τι άλλο χρειάζεται ο σύγχρονος εργαζόμενος.

Για όσους αναζητούν να ξεφύγουν από το άγχος και τη ρουτίνα της δουλειάς και να βρουν γαλήνη και ψυχική ηρεμία, το Φενγκ Σούι μπορεί να τους προσφέρει τη λύση. Εφαρμόζοντας τις αρχές του θα αποκτήσετε αρμονία στο χώρο εργασίας σας, όπως και στην προσωπική σας ζωή.

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Influence:

Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας…