Φαντασιώσεις: το καλύτερο διεγερτικό στο σεξουαλικό παιχνίδι

Συντάκτης: Flowmagazine

 Οι ερωτικές φαντασιώσεις αφορούν 3 στους 4 κατοίκους του πλανήτη, ενώ οι μισοί από αυτούς τις έχουν πραγματοποιήσει! Υποθέτουμε πως θα ήταν λίγο πιο «πραγματοποιήσιμες» σε σχέση με μια ερωτική σκηνή με διάσημο ηθοποιό, τραγουδιστή, μοντέλο ή αθλητή…

Σύμφωνα με έρευνες διεθνών και ελληνικών σεξολογικών ινστιτούτων οι ερωτικές φαντασιώσεις παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ερωτική ζωή των ζευγαριών, την εμπλουτίζουν και λειτουργούν ως ένα πολύ αποτελεσματικό διεγερτικό. Με την προϋπόθεση της ασφάλειας και της αμοιβαίας συναίνεσης, όλα είναι επιτρεπτά και απολύτως φυσιολογικά.

Απιστία και φαντασίωση: υπάρχει σχέση μεταξύ τους;

Αν νομίζετε ότι επειδή εσείς ή ο/η σύντροφός σας έχει ερωτικές φαντασιώσεις, αυτό τον κάνει πιο επιρρεπή στην απιστία, μάθετε ότι αυτό δεν ισχύει μολονότι όσοι σε έρευνες ομολόγησαν ότι έχουν απατήσει τον σύντροφό τους είχαν μεγαλύτερο ποσοστό φαντασιώσεων.

Αυτό που θέλουν (στις φαντασιώσεις τους) οι γυναίκες

Φαίνεται πως ισχύει αυτό που φανταζόμαστε, ότι δηλαδή οι γυναίκες έχουν πιο αισθησιακές και περίπλοκες ερωτικές φαντασιώσεις σε σχέση με τους άντρες. Αυτές περιλαμβάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο, πολλούς ερωτικούς συντρόφους, σεξ με άγνωστο πρόσωπο και σεξ με κάποιον που έχει εξουσία και δύναμη.

Τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια βάζουν μπόλικη φαντασία στο σεξ

Αισιόδοξο είναι το γεγονός που έχει προκύψει από έρευνες, ότι η φαντασία εξακολουθεί να κατέχει την πρωτοκαθεδρία στη σεξουαλική έκφραση του Έλληνα. Τα παντρεμένα ζευγάρια στην Ελλάδα συζητάνε ανοιχτά τις ερωτικές τους φαντασιώσεις και μάλιστα σε ποσοστό 79% οι γυναίκες μοιράζονται ή θα ήθελαν να τις μοιραστούν με τον σύντροφό τους. 


Διαβάστε επίσης: Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra


Η χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων δεν είναι σπάνια, με τα παντρεμένα ζευγάρια να κάνουν χρήση κατά 23,7% (29,3% οι άγαμοι), ενώ το νούμερο ένα πιο έντονο ερωτικό ερέθισμα θεωρείται η συνουσία με τον/την σύντροφο!

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…