“Μπορεί η αρνητικότητα των άλλων να ΜΗΝ με επηρεάζει;”- Τρίτη και 13/12 το νέο Facebook live του Believe in You

Συντάκτης: Flowmagazine

Η αρνητικότητα γύρω μας όλο και αυξάνεται, όλο και πολλαπλασιάζεται. Μέσα σε ένα κλίμα φόβου, αρνητικών ειδήσεων, γκρίνιας και παραπόνων, πώς να διατηρήσει κανείς αναλλοίωτη την καλή του διάθεση;

Είναι εφικτό να μην με επηρεάζει η αρνητικότητα των άλλων; Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Αυτό είναι ένα εξαιρετικά εύστοχο και αναπτυξιακό ερώτημα, που μπορεί να οδηγήσει σε νέους δρόμους τη σκέψη και τη ζωή μας.

Μπορεί η αρνητικότητα των άλλων να ΜΗΝ με επηρεάζει;” Ή παίρνουμε ως de facto γεγονός ότι θα μας επηρεάσει και άρα αντιδρούμε ανάλογα;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι ΝΑΙ, μπορεί!

Αν θέλετε να μάθετε το πώς, ακριβώς αυτό θα μοιραστεί η Εύη Ξυραφά στο νέο Facebook live του Believe in You, αυτή την Τρίτη και 13, στις 19.00.

Τίτλος της εκπομπής: Μπορεί η αρνητικότητα των άλλων να ΜΗΝ με επηρεάζει;”

Η Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια, σας προσκαλεί σε ένα ζωντανό διάλογο για το θέμα, όπου θα απαντήσει και στα δικά σας ερωτήματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Θέματα που θα συζητηθούν

  • Τι ορίζουμε ως αρνητικότητα;

  • Είναι απαραίτητο να μας επηρεάζει;

  • Όσοι δεν επηρεάζονται είναι “αναίσθητοι”;

  • Πώς να απαντάμε σε κακόβουλα σχόλια;

  • Πώς να απαντάμε σε αδιάκριτες ερωτήσεις;

  • Πώς μπορούμε να επηρεάζουμε εμείς θετικά τους άλλους, αντί να μας επηρεάζουν αρνητικά αυτοί;

Μη χάσετε το Facebook live αυτής της Τρίτη και 13, στις 19.00 ακριβώς μέσα από τη σελίδα του Facebook του Believe in You.

https://www.facebook.com/BelieveInYou.gr

Κι αν πιστεύετε ότι η Τρίτη και 13 είναι μια γρουσούζικη μέρα, που είναι καλό να μείνετε σπίτι για να προστατευθείτε, ακόμα καλύτερα. Θα σας κρατήσουμε όμορφη συντροφιά για μισή ώρα σε μια εκπομπή με χιούμορ, ζεστασιά και αληθινή επικοινωνία.

Αν θέλετε να δείτε τις προηγούμενες εκπομπές του Believe in You , έχουμε ανέβει όλες στο κανάλι μας στο YouTube. Μπορείτε να τις δείτε ακολουθώντας το λινκ:

https://www.youtube.com/channel/UC-8AdWx3ZJ1kpCiFamtQ20w/videos

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…