Έχει ο έρωτας σχέση με χρονικούς περιορισμούς;

Συντάκτης: Flowmagazine

Κοιτώντας οι επιστήμονες τις έρευνές τους, διαβεβαιώνουν πως οι μαγνητικές τομογραφίες όσων είπαν πως ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, φανερώνουν διαφοροποιήσεις στη λειτουργία του εγκεφάλου τους.

Σε έρευνα που έγινε το 2017 ζητήθηκε από περίπου 400 άνδρες και γυναίκες να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις αμέσως μετά από μια γνωριμία. Αυτό περιλάμβανε και το κατά πόσον αισθάνθηκαν έλξη. Οι άντρες πάντως έδειξαν πως ενθουσιάζονται πιο εύκολα απ’ ό, τι οι γυναίκες. Και φυσικά δεν είναι έρωτας αυτό που νιώθει κανείς, αλλά έλξη.

Ο έρωτας με την πρώτη ματιά εξαρτάται από την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου εκείνη τη στιγμή. Αν κάποιος θέλει πολύ να ερωτευτεί και βρίσκεται σε φάση αναζήτησης, έχει τεντωμένες τις κεραίες του, για να εντοπίσει το κατάλληλο άτομο και να ερωτευτεί.

Συχνά οι άνθρωποι ερωτεύονται όχι με την πρώτη ματιά, αλλά με την πρώτη… μυρωδιά. Ακόμα, συνήθως ο έρωτας με την πρώτη ματιά… χτυπάει ανθρώπους που δεν έχουν κανένα κοινό!

Τα πιο σημαντικά πράγματα στον έρωτα με την πρώτη ματιά είναι η εμφάνιση, η φωνή και οι χειρονομίες του άλλου.

Πηγή: pink.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…