Εβδομάδα Οικολογικής Ευαισθητοποίησης Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Συντάκτης: Flowmagazine

Με το σύνθημα «Βλέπουμε τον κόσμο ΦΥΣΗ…ΚΑ», οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Οικολογικής Ευαισθητοποίησης σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει τις προηγούμενες χρονιές σημαντικές δράσεις όπως καθαρισμούς παραθαλλάσιων περιοχών και δενδροφυτεύσεις, τη φετινή χρονιά η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην Αθήνα! Με την Υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, της Διέυθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων και της Διεύθυνσης Παιδείας & Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ μας προσκαλεί όλους μας να συμμετέχουμε στην εξωτερική δράση που θα διοργανωθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου στο Πάρκο της Σχολής Ευελπίδων ενώ στις 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στην Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24), στην οποία θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της δράσης και των παρεμβάσεων στο χώρο του πάρκου.

Από τις 10:00 το πρωί, σπουδαστές, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ αλλά και εθελοντές, θα αναλάβουν την αλλαγή του τοπίου και την καθαριότητα του χώρου, σε μια προσπάθεια η οποία θα έχει το χαρακτήρα γιορτής με πολλά happenings και πολύ μουσική!

Παράλληλα κατά τη διάρκεια όλη της εβδομάδας (14-18/05) θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ημερίδες, Σεμινάρια και Διαγωνισμοί με Ανακυκλώσιμα Υλικά σε συνεργασία με την ΑΦΗΣ, τη ΔΕΣΦΑ, το Quality Net Foundation & το Flow Magazine.

Η Εβδομάδα Οικολογικής Ευαισθητοποίησης 2012 εντάσσεται στο πρόγραμμα των Delta Training Days. Ένα εκπαιδευτικό project που πρόκειται να αποτελέσει το νέο εκπαιδευτικό θεσμό, προσφέροντας γνώση και δεξιότητες σε κάθε νέο, εντελώς δωρεάν!

Για να πληροφορηθείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Εβδομάδας Οικολογικής Ευαισθητοποίησης 2012 αλλά και το πρόγραμμα των Delta Training Days, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες, www.delta-iek.gr & www.deltatrainingdays.gr καθώς και το Iek Delta Official Facebook Page.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…