Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση για Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα

Συντάκτης: Flowmagazine

Tην Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, ώρες 10.45-12.00_ στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα (Αίθουσα “Βεργίνα”) το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: “Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση για Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα”. Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας (ΓΓΒ),θα παρουσιαστούν τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία για Έρευνα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα και οι σχετικές υπηρεσίες που παρέχει το ΕΚΤ προς την ελληνική ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα.

Η ΓΓΒ θα παρουσιάσει το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COSME για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις καθώς και τη Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών start-up επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Hellenic Innovation Forum 2017 (http://hif.ethosevents.eu), το οποίο διοργανώνεται στις 1-2 Μαρτίου (Αθήνα, Divani Caravel), με στόχο την ανάδειξη & προώθηση της καινοτομίας
και την ανάπτυξη συνεργασιών και συνεργιών μεταξύ των μερών του τριγώνου “Θεσμικοί Παράγοντες ‐ Ακαδημαϊκή/Ερευνητική Κοινότητα ‐ Επιχειρηματικός Κόσμος”.

Είσοδος Ελεύθερη – Απαραίτητη η προεγγραφή:
www.ekt.gr/el/event-registration

(με την online προεγγραφή σας στην εκδήλωση, μπορείτε να παρακολουθήσετε
χωρίς κόστος το πολυσυνέδριο
Hellenic Innovation Forum 2017)

Περισσότερες πληροφορίες & Πρόγραμμα εκδήλωσης:
www.ekt.gr/el/news/20545

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…