Έτσι θα βρείτε το ιδανικό ταίρι για εσάς

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος

Είστε στην διαδικασία αναζήτηση ερωτικού συντρόφου; Δείτε τις καλύτερες πρακτικές για να βρείτε τον καλύτερο ερωτικό σύντροφο.

Επενδύστε σε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν: Μία εξαιρετική ευκαιρία για να συναντήσεις νέους ανθρώπους είναι μέσα από τις δραστηριότητες που αγαπάς. Συμμετέχοντας σε μαθήματα, γκρουπ ή συναντήσεις με άλλους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις κοινά σημεία με κάποιον.

Κοινωνικά δίκτυα και Dating Apps: Τα κοινωνικά δίκτυα και οι εφαρμογές γνωριμιών μπορούν να σε βοηθήσουν να συνδεθείς με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες προθέσεις.

Εντούτοις όλα πρέπει να γίνονται με την μέγιστη προσοχή και με βασικό άξονα ότι προσεγγίζετε ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν.

Εκδηλώσεις και κοινωνικά γεγονότα: Παρακολούθησε κοινωνικά γεγονότα, φεστιβάλ, εκδηλώσεις ή πηγαίνετε σε μπαρ που συχνάζουν άνθρωποι με παρόμοια ενδιαφέροντα.

etsi_tha_vreite_to_idaniko_tairi_gia_esas

Εργασία με τον εαυτό σου: Ένας απαραίτητος παράγοντας είναι η αυτοβελτίωση. Όταν είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν, εκπέμπεις πιο θετική ενέργεια προς τους άλλους και τελικά γίνεσαι πιο αρεστός σε επίδοξους συντρόφους.

Να είστε ανοιχτός στη νέα εμπειρία: Μην περιορίζεσαι σε συγκεκριμένα κριτήρια. Μπορεί να βρεις την/τον σύντροφο σου σε ένα άτομο που δεν ανταποκρίνεται στις συνήθεις προσδοκίες σου.

Καλή επικοινωνία: Μία καλή, ανοιχτή επικοινωνία είναι κλειδί για να κατανοήσεις και να είσαι κατανοητός στη σχέση. Όταν φτάσει η στιγμή για ένα ραντεβού προσπαθήστε να γίνετε κατανοητός στις θέσεις σας και σε αυτά που θέλετε ακούγοντας όμως και την άλλην πλευρά.

Φροντίστε τον εαυτό σας: Αφιέρωσε χρόνο για να προσέχεις τον εαυτό σου, να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο και ισορροπημένο. Η ευτυχία είναι μεταδοτική και κυρίως δημιουργεί έλξη.

Χρόνος και υπομονή: Η αναζήτηση μπορεί να πάρει χρόνο. Μην απελπίζεσαι αν δεν βρεις αμέσως τον σωστό σύντροφο. Δώσε χρόνο στην αναζήτηση σου. Εξάλλου δεν μπορούμε να ταιριάξουμε όλοι με όλους.

Εκτίμηση της προσωπικότητας σου από τον άλλον: Αναζήτησε άτομα που εκτιμούν και σέβονται την προσωπικότητά σου. Μια καλή σχέση για να επιβιώσει απαιτεί αμοιβαίο σεβασμό.

Πραγματικότητα και ειλικρίνεια: Να είσαι ειλικρινής σε σχέση με τις προσδοκίες και τις προθέσεις σου για τη σχέση.

etsi_tha_vreite_to_idaniko_tairi_gia_esas

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν στη διαδικασία εύρεσης ενός ερωτικού συντρόφου, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στην προσωπική ανάπτυξη και ευεξία.

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.