Έτσι ήταν πριν: 21 διάσημοι πολύ πριν αποκτήσουν φήμη, δόξα και λεφτά για πλαστικές επεμβάσεις

Συντάκτης: Flowmagazine

Οι διάσημοι του Χόλιγουντ δεν ήταν πάντα τόσο όμορφοι, γοητευτικοί και λαμπεροί, όσο τους βλέπουμε σήμερα, τους θαυμάζουμε και μάλιστα τους θεωρούμε και πρότυπό μας.

Όλοι μας έχουμε παλιές φωτογραφίες από τα νεανικά μας χρόνια που είμαστε αγνώριστοι και ευχαρίστως θα θέλαμε να τις κάνουμε κομματάκια, να τις κάψουμε, να σκορπίσουμε τις στάχτες τους και να τις εξαφανίσουμε από προσώπου γης.

Ας μην τρελαινόμαστε, όμως. Τι να πουν οι διάσημοι που οι φωτογραφίες τους από τα χρόνια του σχολείου ή του κολεγίου κάνουν το γύρο του διαδικτύου και έτσι έχουμε την τύχη να τους θαυμάσουμε πολύ πριν αποκτήσουν φήμη και δόξα, πριν κάνουν διορθωτικές αισθητικές επεμβάσεις και πριν επεξεργαστούν την εικόνα τους με τα φίλτρα του Instagram.

Οι περισσότεροι από αυτούς ίσως θέλουν να ξεχάσουν αυτές τις φωτογραφίες, ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν κανένα λόγο να ντρέπονται για την εικόνα του νεανικού εαυτού τους, καθώς από μικροί ξεχώριζαν για την ομορφιά και τη γοητεία τους.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…