Εσώρουχα συγκρατούν τις δυσάρεστες οσμές!

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος

Εσώρουχα συγκρατούν τις δυσάρεστες οσμές!«Νιώστε άνετοι όλη μέρα». Αυτό φαίνεται να παροτρύνει η Ιαπωνική εταιρεία εσωρούχων Seiren με την πατέντα της για εσώρουχα που συγκρατούν τις δυσάρεστες οσμές. Τα εσώρουχα Deoest επιτρέπουν σε όσους τα φοράνε να μπορούν να… «εκφραστούν» ελεύθερα χωρίς να υπάρχουν οι δυσάρεστες οσμές, που προκαλούν αμηχανία. «Σιγαστήρα», πάντως, δεν έχουν, τουλάχιστον όχι ακόμη!

Η λειτουργία του εσώρουχου αυτού είναι αρκετά απλή. Συγκεκριμένα, το ύφασμά του «φυλακίζει» τις οσμές, καθώς περιέχει ίνες με κεραμικά σωματίδια που εξουδετερώνουν τη δυσοσμία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εκπροσώπων της εταιρείας, τα εσώρουχα αυτά θα απευθύνονταν κατά κύριο λόγο σε όσους χρειάζονταν νοσοκομειακή περίθαλψη ή αντιμετώπιζαν εντερικά προβλήματα. Παρόλα αυτά διαψεύστηκαν και το προϊόν αγοράστηκε από απλούς ανθρώπους και εργαζόμενους, που συναναστρέφονται με πολλούς ανθρώπους σε καθημερινή βάση.

Για το λόγο αυτό τα Deoest έχουν ποικιλία. Δηλαδή κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα (γκρι, λευκό, μαύρο) καθώς και διάφορους τύπους όπως μπόξερ, σλιπ, σκελέες. Οι πελάτες της Seiren σύμφωνα με δηλώσεις τους, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα που προσφέρει το εσώρουχο. Μετά από αυτή την επιτυχία, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ακόμα 22 προϊόντα μεταξύ των οποίων κάλτσες που θα εξουδετερώνουν τις οσμές των ποδιών, αλλά και μπλουζάκια που θα καλύπτουν την οσμή του ιδρώτα.

Για να δούμε τι είναι ικανοί να φτιάξουν ακόμα οι Ιάπωνες μετά από αυτό. Ωστόσο οφείλουμε να σημειώσουμε το μεγάλο μειονέκτημα αυτής της πατέντας. Οι οσμές από τα αέρια μπορεί να καλύπτονται, τι θα γίνει όμως με τα «ηχητικά ντοκουμέντα»;

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr