Εσείς κάνατε like στη σελίδα του ΟΑΕΔ;

Συντάκτης: Παναγιώτης Γουρνάς, Blogger

Εσείς κάνατε like στη σελίδα του ΟΑΕΔ;Σε μία καινοτόμο προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους πολίτες πληρέστερα, ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε με δελτίο τύπου τη δημιουργία της επίσημης σελίδας του στο Facebook, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να την παρακολουθούν τακτικά.

Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου αναφέρει πως ο ΟΑΕΔ προσπαθεί να «διευρύνει τις δυνατότητες επικοινωνίας με εργαζόμενους, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φορείς». Η σελίδα είναι διαθέσιμη από τις 23/11/2015 και περιέχει δημοσιεύσεις σχετικές με τις παροχές, τα προγράμματα απασχόλησης και εκπαίδευσης, αλλά και ειδήσεις για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και τη λειτουργία των εκπαιδευτικών του μονάδων.

Αυτή η κίνηση είναι μέρος της ευρύτερης προσπάθειας του ΟΑΕΔ προς την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με την ηλεκτρονική του πλατφόρμα να μετρά σχεδόν έναν χρόνο λειτουργίας και εξυπηρέτησης των πολιτών σε βασικά θέματα, όπως την ανανέωση των δελτίων ανεργίας, την ενημέρωση του βιογραφικού και την έκδοση βεβαιώσεων.

Συντάκτης: Παναγιώτης Γουρνάς, Blogger

Influence:

Ο Παναγιώτης Γουρνάς είναι οικονομολόγος, με σπουδές σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα πληροφοριακά συστήματα και τα διεθνή οικονομικά…