Έρχεται το 2ο CUBA FESTIVAL

Συντάκτης: Flowmagazine

Έρχεται το 2ο CUBA FESTIVALΝότες, χορούς και αύρα από Κούβα θα φέρει στην Αθήνα το 2ο CUBA FESTIVAL στις 8 Ιουνίου στο Βοτανικός Live Stage. Με πλούσιο πρόγραμμα, εκλεκτούς καλεσμένους και πολλά happenings θα ταξιδέψει το κοινό σε λικνιστκούς ρυθμούς. Εκρηκτικοί latin, salsa και hip-hop ρυθμοί που … «απεικονίζουν την Κούβα».

Ποικίλλα μουσικο – χορευτικά προ-φεστιβαλικά happenings, εικαστικές εκθέσεις, Video προβολές, Dj Sets απογειωτικοί κουβανέζικοι ρυθμοί και τραγούδια από τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό JESUS CUTINO των SKA CUBANO και ένα σημαντικό αφιέρωμα σε ένα θρυλικό συγκρότημα, τους ORISHAS από τους συνεχιστές της μουσικής τους, τους εκρηκτικούς CUBAN BEATS ALL STARS, περιλαμβάνει στην «ατζέντα» του το 2ο CUBA FESTIVAL. Ο στόχος του; Να είναι ένα από τα πιο εκρηκτικά μουσικο-χορευτικά δρώμενα KAI του φετινού καλοκαιριού!

Εικαστικές εκθέσεις (όπως η έκθεση φωτογραφίας από τον Στέλιο Καρασταμάτη με τίτλο 24 Days in Havana), Video προβολές και άλλες σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες που στόχο θα έχουν την προβολή του πολιτισμού της Κούβας.

Στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage θα ανέβει ο Jesús Cutiño από τους SKA CUBANO ένας τραγουδιστής, συνθέτης και ένας ολοκληρωμένος ερμηνευτής σε πολλές μορφές κιθάρας, συμπεριλαμβανομένης της Cuban, latin jazz, flamenco και ska. Σήμερα έχει αναγνωριστεί ως ο καλύτερος μουσικός “tres” στην Ευρώπη (το “tres” είναι είδος κουβανέζικης κιθάρας που είναι η βάση του κουβανέζικου ήχου ‘son’).

ΣΈρχεται το 2ο CUBA FESTIVALτο 2ο Cuba Festival θα συμμετέχουν επίσης και οι Odalis Palma, Baclava Cubano, Pistola L Esencia, Omar Cuesta El Pantera, Rosanna Mailan Sevila, Ramon Soto, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Salsa Sinners, Yoel Pereira, Miguel Angel Bautista, Dj Niko Marinou, Dj El General, Dj Acebes και άλλοι εξαίρετοι καλλιτέχνες που θα απογειώσουν τον κόσμο στο μεγαλύτερο Latin Party της χρονιάς!!

Οι χορευτικοί ρυθμοί όμως υπόσχονται μια πιο έντονη βραδιά κατά την διάρκεια του 2ου Cuba Festival, μέσα από ένα μεγάλο αφιέρωμα. Που φέρει την «υπογραφή» ενός παγκοσμίως γνωστού συγκροτήματος όπως οι ORISHAS και των συνεχιστών της μουσικής τους, των απογειωτικών CUBAN BEATS ALL STARS.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage: (Κασσάνδρας 19/ Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Αθήνα), Τηλ: 210 34 73 835

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση:15€, Ταμείο: 20 €

Σημεία Προπώλησης:

• Ticket Services-Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39(Στοά Πεσμαζόγλου)-Τηλ.: 210 72 34 567

• Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) | Τηλ.: 210 3608 366

• Καταστήματα Public

• Enzzo de Cuba – Αγ.Παρασκευής 70-72/Μπουρνάζι-Περιστέρι/Τηλ.: 210 5782610

• Rock around the Clock-Χάλκης1-Πλ.Πετρούπολης

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…