Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Plough.

Η στάση-άροτρο. Αυτή είναι μία στάση που απαιτεί αρκετή δύναμη και ευλυγισία, αφού η γυναίκα είναι ξαπλωμένη μισή στο κρεβάτι και τα πόδια της τα κρατά ο σύντροφος όσο εκείνη στηρίζεται στους αγκώνες της.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The toad.

H στάση αυτή ονομάστηκε βάτραχος. Η γυναίκα εδώ έχει τα πόδια της ανοιχτά και σύντροφος ξαπλώνει από πάνω της διεισδύοντας αργά. Η στάση αυτή ενισχύει την οικειότητα των συντρόφων ιδιαίτερα αν η γυναίκα αγκαλιάζει τον παρτενέρ με τα πόδια της και ασκεί πίεση ελαφρώς προς τους μηρούς του.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Hero.

Στάση του ήρωα. Εδώ η γυναίκα είναι ξαπλωμένη στην πλάτη με τα γόνατα στο ύψος του θώρακα του άντρα και τα πόδια της στο ταβάνι. Ο άντρας από την άλλη, είναι γονατιστός με τους μηρούς τους κάτω από τη λεκάνη της γυναίκας, έτσι ώστε να πραγματοποιείται η ερωτική επαφή.

Γενικά, είναι μία εύκολη στάση αν και ενδέχεται ο άντρας να κουραστεί κρατώντας τα πόδια της συντρόφου του.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The peg.

‘Η αλλιώς, η στάση-αγκίστρι. Ο άντρας είναι ξαπλωμένος στο πλάι ενώ η γυναίκα μαζεύεται με το κεφάλι της στα πόδια του και τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τα δικά του. Κατά την ερωτική επαφή, μπορεί να αγκαλιάσει τα πόδια του συντρόφου της.

Μπορεί να είναι μία απαιτητική στάση, όμως αξίζει τον κόπο.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Classic.

Όπως και στην ιεραποστολική στάση, η γυναίκα εδώ είναι ξαπλωμένη και κάτω από τον άντρα, υποστηρίζοντας τη λεκάνη της με ένα μαξιλάρι. Αυτή η παραπάνω κλίση της λεκάνης επιτρέπει εντονότερη διείσδυση κατά την ερωτική επαφή.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Fan.

Η γυναίκα, έχοντας την πλάτη της γυρισμένη στον σύντροφο, σκύβει και στηρίζεται σε μία καρέκλα με τους αγκώνες της. Ο σύντροφό της διεισδύει από πίσω της ενώ παράλληλα διατηρεί τον έλεγχο της έντασης κρατώντας τη σύντροφό του από τους γλουτούς της.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάσεις στο σεξ που μπορεί να εμποδίζουν τον οργασμό σου

______________________

 1. The Snail.

Η στάση-σαλιγκάρι. Η γυναίκα εδώ είναι ξαπλωμένη με την πλάτη και έχει τα πόδια της τραβηγμένα στο στήθος του συντρόφου της. Ο άντρας είναι γονατισμένος ενώ εκείνη μπορεί ν’ ακουμπά τα πόδια της στους ώμους του και ο άντρας στηρίζεται ακουμπώντας στους δικούς της ώμους.

Στη στάση αυτή η διείσδυση γίνεται πολύ έντονη. Έτσι, απαιτείται προσοχή στην ένταση και το ρυθμό για να μην προκαλείται πόνος στη γυναίκα.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Slip.

Γλιστρώντας. Ο άντρας είναι γονατιστός και γέρνει ελαφρώς προς τα πίσω, στηριζόμενος στα χέρια του, ενώ η γυναίκα παραμένει ξαπλωμένη στην πλάτη της. Για να διευκολύνει τη διείσδυση, η γυναίκα ανυψώνει τη λεκάνη της και στηρίζει τα πόδια της που είναι παράλληλα στο σώμα του άντρα της.

Η στάση αυτή είναι εύκολη και έντονα ερωτική προσφέροντας έντονη αίσθηση επαφής.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Hound.

Παθιασμένα. Η συγκεκριμένη στάση μοιάζει με τη στάση στα τέσσερα. Αντί όμως η γυναίκα να στηρίζεται στα τέσσερα άκρα, χαμηλώνει τον κορμό της στηριγμένη στους αγκώνες της και ο άντρας της βρίσκεται από πίσω της. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να γείρει εμπρός και καθώς έχει τα χέρια του ελεύθερα, μπορεί να αγγίζει το σώμα της κατά τη διάρκεια της επαφή.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Crouching Tiger.

Η καθιστή τίγρης. Στη στάση αυτή ο απόλυτος έλεγχος του ρυθμού και της έντασης ανήκει στη γυναίκα, η οποία είναι καθισμένη επάνω στη λεκάνη του άντρα έχοντας την πλάτη της γυρισμένη σε αυτόν.

Η συγκεκριμένη ερωτική στάση, ενώ είναι ξεκούραστη για τον άντρα, απαιτεί από την άλλη λίγη δύναμη στους γλουτούς και καλή ισορροπία από τη γυναίκα, έτσι ώστε να μην πέσει από το κρεβάτι.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Hinge.

Πρόκειται για ακόμη μία στάση που απαιτεί καλή αίσθηση ισορροπίας. Από τη στιγμή όμως που αυτή διασφαλιστεί, προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο της διείσδυσης.

Ο άντρας είναι γονατισμένος και η γυναίκα είναι γερμένη μπροστά, στηριζόμενη στους αγκώνες της ενώ ο άντρας εισέρχεται από πίσω και έχει την ελευθερία να αγγίζει τη γυναίκα κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Ship.

Εδώ ο άντρας είναι τελείως ξαπλωμένος στην πλάτη του και η γυναίκα απλώς κάθεται επάνω του έχοντας τα πόδια της ανοιγμένα. Όταν ο άντρας είναι εξαντλημένος ή του λείπει η αναγκαία ενέργεια, η στάση-πλοίο δίνει τον πλήρη έλεγχο στη γυναίκα.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. From Behind.

Εδώ, ο άντρας στέκεται πίσω από τη γυναίκα και έχει τον έλεγχο των κινήσεων. Αν η γυναίκα στηρίζεται σε κάποια σταθερή επιφάνεια τής είναι ευκολότερο να διατηρεί την ισορροπία της. Ενώ για ορισμένα ζευγάρια το σεξ στη στάση αυτή είναι εύκολο, για συντρόφους με σημαντική διαφορά ύψους δεν είναι η ιδανική στάση.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. Balancing act.

Κρατώντας ισορροπία. Ο σύντροφος είναι ξαπλωμένος στην πλάτη και με τα πόδια του σε διάσταση, ενώ η γυναίκα είναι καθισμένη στη λεκάνη του, ανάμεσα στα πόδια του. Με την υποστήριξη του παρτενέρ η γυναίκα μαζεύει το σώμα της σε ένα κουβάρι ενώ τα χέρια της παραμένουν ελεύθερα να αγγίζουν τα ευαίσθητα σημαία του άντρα. Στη συγκεκριμένη στάση απαιτείται δύναμη και από τους δύο συντρόφους.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. Splitting Bamboo.

Εδώ, η γυναίκα είναι ξαπλωμένη έχοντας το ένα της πόδι τεντωμένο και το άλλο να ακουμπάει στον ώμο του άντρα. Ο άντρας ανεβαίνει στον μηρό της, ενώ στηρίζεται κρατώντας το άλλο της πόδι. Είναι μία σχετικά εύκολη στάση που προσφέρει ελευθερία κινήσεων ώστε οι δύο σύντροφοι να αγγίζουν ο ένας τον άλλον.

Εξερευνήστε τον έρωτα στο SexPlanet

Το sex shop SexPlanet είναι ένα από τα πρώτα sexshop στην Ελλάδα που επένδυσαν στα ποιοτικά και επώνυμα sextoys. Για εμάς τα ερωτικά παιχνίδια, οι δονητές, τα ερωτικά εσώρουχα και τα υπόλοιπα sextoys πρέπει να είναι κορυφαίας ποιότητας και πιστοποιημένων υλικών, ώστε να μπορείτε ξέγνοιαστοι να απολαύσετε την ευχαρίστηση που προσφέρουν.

Εξερευνήστε άφοβα κάθε κρυφή σας επιθυμία, κάντε κάθε σας φαντασίωση πραγματικότητα, ξέροντας ότι με κάθε αγορά από το online sex shop Sexplanet, η ποιότητα και η αξιοπιστία των sextoys είναι εγγυημένη.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210.5137748 – 6996907897

Eshop: https://e-sexplanet.gr/

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.