Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

Συντάκτης: Saky Koulibaly

UPDATED ARTICLE

Οι ερωτικές στάσεις του Κάμα Σούτρα παλαιότερα απευθύνονταν σε ένα κλειστό επαγγελματικό κοινό.  Σήμερα ωστόσο είναι ελεύθερα διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να εμπλουτίσει την ερωτική του ζωή.

Ακόμη περισσότερο, το Kama Sutra απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αγγίξουν την κατάσταση Νιρβάνα στην ερωτική τους ζωή.

Το Kama Sutra είναι ένα αρχαίο ινδικό ινδουιστικό κείμενο . Το πρώτο συνθετικό της λέξης, Κάμα είναι η ονομασία μίας θεότητας που εκπροσωπεί  τον ερωτικό πόθο, ενώ η λέξη Σούτρας αναφέρεται σε μία ομάδα κειμένων που περιλαμβάνουν οδηγίες και αφορισμούς επί διαφόρων θεμάτων της κοινωνίας, μεταξύ αυτών και ερωτικών που περιέχονται στον τόμο του Κάμα Σούτρα.

Οι παρακάτω στάσεις αποτελούν έναν οδηγό για τους αρχάριους του Kama Sutra, αφού σε αυτό περιλαμβάνεται μία ποικιλόμορφη γκάμα επιλογών για την εξερεύνηση της τέχνης του έρωτα.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. Bandoleer.

Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με τα γόνατά της να ακουμπούν στο στέρνο του παρτενέρ, που κάθεται αντικριστά της. Μπορεί να αφήσει χαλαρά τα γόνατά της στο στήθος του και να πιέζει τους μηρούς του προς το μέρος της, διευκολύνοντας έτσι τη διείσδυση.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Bridge.

H στάση-γέφυρα είναι μία στάση την οποία μπορούν να επιχειρήσουν μόνο οι εξαιρετικά δυνατοί και ευλύγιστοι άντρες, ενώ η γυναίκα είναι επάνω του καθιστή και βοηθά στην κίνηση πατώντας στο έδαφος.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Grip.

Στη στάση- λαβή, όπως και στην ιεραποστολική στάση, η γυναίκα είναι ξαπλωμένη στην πλάτη της, ανασηκώνοντας ελαφρώς τη λεκάνη της- -θα βοηθούσε, μάλιστα ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της- και ο σύντροφός της περνά ανάμεσα από τα πόδια της. Είναι ιδανική στάση όταν η διάθεση των συντρόφων είναι χαλαρή και ήρεμη.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. Afternoon Delight.

Στη στάση με την ονομασία απογευματινή ικανοποίηση, ο σύντροφος είναι γυρισμένος στο πλάι και η γυναίκα ξαπλωμένη κάθετα σε αυτόν, ακουμπώντας τα πόδια της στους γλουτούς του και διευκολύνοντας τη διείσδυση.

Είναι μία εύκολη και ξεκούραστη στάση, ιδανική για τα ήσυχα πρωινά της Κυριακής ή αν έχει ήδη προηγηθεί έντονη ερωτική επαφή.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Rider.

Στη στάση αυτή η γυναίκα είναι από πάνω και με την πλάτη της γυρισμένη στον παρτενέρ της. Γέρνει μπροστά, ενώ ισορροπεί στα γόνατα. Ο άντρας έχει τον έλεγχο της διείσδυσης, κρατώντας τη μέση της γυναίκας. Είναι μία στάση που δεν απαιτεί μεγάλη ευλυγισία, ενώ επιπλέον αφήνει τα χέρια των συντρόφων ελεύθερα για να προκαλούν περισσότερη διέγερση.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ που διεγείρουν την κλειτορίδα

______________________

 1. The Eagle.

Στη στάση-αετό, η γυναίκα είναι ξαπλωμένη στην πλάτη της με τα πόδια στον αέρα και ελαφρώς λυγισμένα (ακόμη, μπορεί να βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της ώστε να εξασφαλίσει περισσότερη άνεση). Ο παρτενέρ είναι γονατιστός μπροστά της και την κρατά από τους αστραγάλους κατά την ερωτική επαφή.

Πρόκειται για σχετικά εύκολη και έντονη επαφή.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Visitor.

Η συγκεκριμένη στάση ονομάζεται επισκέπτης. Είναι μία καλή πρόταση για αυθόρμητη ερωτική επαφή. Ο άντρας και η γυναίκα στέκονται αντικριστά και προκαλούν τη διέγερση ο ένας του άλλου.

Η στάση αυτή είναι εύκολη ειδικά αν οι σύντροφοι έχουν ίδιο περίπου ύψος. Ακόμη όμως και αν δεν έχουν, μπορεί να τους βοηθήσει ένα γραφείο.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Slide.

Ή αλλιώς, γλιστρώντας. Είναι μία εύκολη ερωτική στάση καθώς απαιτεί την ελάχιστη προσπάθεια και ενισχύει την οικειότητα μεταξύ των συντρόφων.

Εδώ λοιπόν, ο παρτενέρ είναι ξαπλωμένος στην πλάτη και η γυναίκα είναι από πάνω του, κρατώντας τα πόδια της κοντά το ένα με το άλλο. Καθώς εκείνη κινείται επάνω του κλιμακώνεται η ερωτική πράξη.

Μία συμβουλή για τη στάση αυτή λέει οι άνθρωποι να μη βγάζουν τις κάλτσες τους, γιατί έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες για μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Clasp.

 Το δέσιμο. Στη στάση αυτή ο σύντροφος στέκεται και η γυναίκα τον αγκαλιάζει τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από το σώμα του. Ο άντρας την κρατά, υποστηρίζοντας την πλάτη και τους μηρούς της. Μεγαλύτερη υποστήριξη μπορεί να πραγματοποιηθεί αν η γυναίκα ακουμπάει σε έναν τοίχο.

Με μόνη εξαίρεση ότι η συγκεκριμένη στάση απαιτεί λίγο παραπάνω δύναμη και ενέργεια και από τους δύο εραστές, είναι υπέροχη στάση που επιτρέπει την ερωτική επαφή οπουδήποτε.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Tominagi.

O άντρας στη στάση αυτή είναι γονατιστός και η γυναίκα ξαπλωμένη στη πλάτη, ακουμπώντας τα πόδια της στο θώρακά του. Ο άντρας έχει τον έλεγχο της διείσδυσης, η οποία μπορεί να είναι πολύ βαθιά και έντονη.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Seated Ball.

Αγκαλιασμένοι. Για τη στάση αυτή του Κάμα Σούτρα απαιτείται αρκετή δύναμη και ευλυγισία των δύο συντρόφων.

Η γυναίκα χώνεται μέσα στη αγκαλιά του άντρα, ενώ διατηρεί τον έλεγχο της διείσδυσης σύμφωνα με το ρυθμό της κίνησης, που δίνεται από τα πόδια της.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. Curled Angel.

Ο κουλουριασμένος άγγελος περιγράφει τη στάση που παίρνει η γυναίκα. Στη στάση αυτή η γυναίκα κουλουριάζεται στην αγκαλιά του συντρόφου, ενώ εκείνος την περιβάλλει ξαπλωμένος από πίσω της. Είναι μία καλή πρόταση όταν η ενέργεια των συντρόφων δεν περισσεύει. Είναι επίσης ιδανική στάση για εγκύους, οι οποίες απλά πρέπει να έχουν τα γόνατά τους λόγο πιο χαμηλά από το ύψος του στήθους.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Glowing Juniper.

Πρόκειται για μία επίσης ξεκούραστη στάση και έχει ως εξής: η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με τα πόδια ανοιχτά και γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Ο παρτενέρ της κάθεται ανάμεσα στα πόδια της και απλώνει τα δικά του, παράλληλα στο σώμα της συντρόφου.

Επίσης, η γυναίκα μπορεί να διευκολύνει τη διείσδυση ανασηκώνοντας τους μηρούς της.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Cross.

Σταυρωτά. Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη στην πλάτη, έχοντας τεντωμένο το ένα της πόδι και το άλλο υψωμένο και διπλωμένο. Ο παρτενέρ ανεβαίνει στο τεντωμένο πόδι της γυναίκας ενώ κρατά το άλλο, ελέγχοντας τη διείσδυση. Είναι μία ιδανική στάση όταν η γυναίκα είναι κουρασμένη.

Ερωτικές Στάσεις από το Kama Sutra

 1. The Perch.

Η στάση-φωλιά. Εδώ, ο σύντροφος είναι καθισμένος σε μία καρέκλα, ένα σκαμπό και η γυναίκα  κάθεται μέσα στα πόδια του. Έχοντας την πλάτη της γυρισμένη στον παρτενέρ, η γυναίκα ελέγχει τη διείσδυση με τις κινήσεις που βασίζονται στις φτέρνες της. Εν τω μεταξύ, τα χέρια του συντρόφου είναι ελεύθερα, επιτρέποντάς του να αγγίζει την κλειτορίδα και το στήθος της γυναίκας του.

Η συγκεκριμένη στάση είναι ιδανική για τις εγκύους και για τους κουρασμένους άντρες.

Εξερευνήστε τον έρωτα στο SexPlanet

Το sex shop SexPlanet είναι ένα από τα πρώτα sexshop στην Ελλάδα που επένδυσαν στα ποιοτικά και επώνυμα sextoys. Για εμάς τα ερωτικά παιχνίδια, οι δονητές, τα ερωτικά εσώρουχα και τα υπόλοιπα sextoys πρέπει να είναι κορυφαίας ποιότητας και πιστοποιημένων υλικών, ώστε να μπορείτε ξέγνοιαστοι να απολαύσετε την ευχαρίστηση που προσφέρουν.

Εξερευνήστε άφοβα κάθε κρυφή σας επιθυμία, κάντε κάθε σας φαντασίωση πραγματικότητα, ξέροντας ότι με κάθε αγορά από το online sex shop Sexplanet, η ποιότητα και η αξιοπιστία των sextoys είναι εγγυημένη.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210.5137748 – 6996907897

Eshop: https://e-sexplanet.gr/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.