Ερωτικές προτάσεις για το χειμώνα

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Σύμφωνα με τη θεωρία της εξέλιξης, η αιτία της μειωμένης λίμπιντο κατά τη διάρκεια του χειμώνα ίσως ανάγεται στο χειμέριο ύπνο των προγόνων μας. Μία ανθρωπολογική εκτίμηση, που ωστόσο, δεν χρειάζεται να συμπαρασύρει σε πτώση την ερωτική διάθεση των ανθρώπων στη διάρκεια του χειμώνα.

Ορίστε μερικές προτάσεις ώστε να διατηρήσετε θερμή την ερωτική σας ζωή μέσα στην καρδιά του χειμώνα:

Σεξ με τις Μπότες

Μη βγάλετε τις μπότες-ή έστω τις κάλτσες.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, είναι πιθανότερο για τη γυναίκα να ολοκληρώσει, εάν τα πόδια της είναι ζεστά.

Έτσι, το αισθησιακό μασάζ ή ένα ζευγάρι σέξι, ψηλές μπότες είναι ιδανικό οπτικό ερέθισμα για τα προκαταρκτικά.

69 σε όρθια θέση

Η δοκιμή της παραλλαγής της συγκεκριμένης στάσης προσφέρει την ανακάλυψη καινούργιων κέντρων διέγερσης και ικανοποίησης.

Ορισμένες οδηγίες περιλαμβάνουν:

Το ξεκίνημα από την παραδοσιακή στάση 69, με τη γυναίκα από κάτω και τα πόδια της να κρέμονται από το κρεβάτι.

Όταν η θέση είναι βολική, ο άντρας στέκεται, ενώ η σύντροφος ανασηκώνεται υποστηριζόμενη.

Τελικά, ο σύντροφος στέκεται όρθιος και η γυναίκα τυλίγει τα πόδια της γύρω από τον αυχένα του, ενώ σταδιακά η θέση σταθεροποιείται.

Σεξ στο Τζάκι

Όσο και η ιδέα μοιάζει cliché, η ερωτική επαφή με την αίσθηση ενός ζεστού και μαλακού χαλιού μπροστά στο τζάκι με τον ήχο της φωτιάς, είναι ο πιο εξαιρετικός τρόπος ώστε να βιώσετε τον ερωτισμό στη διάρκεια του χειμώνα.

Η ρόδινη, απαλή λάμψη από τις φλόγες δίνει στο σώμα των συντρόφων την πιο ερωτική λάμψη, ενώ η ερωτική επαφή στη σκληρή επιφάνεια του εδάφους εμπνέει τη διάθεση για πειραματισμό σε συναρπαστικές στάσεις.

Σεξ στο Βουνό

Είτε πρόκειται για μία εξόρμηση και την ερωτική επαφή σε μία ζεστή γωνιά ενός ρομαντικού σαλέ, ή ένα εξοχικό σπίτι, όπου κάνετε ένα ζεστό μπάνιο για δύο, αφήστε το ερωτικό πνεύμα του χειμώνα ν’ απελευθερωθεί.

Απογευματινή Ικανοποίηση

Αν και η έλλειψη του ηλιακού φωτός μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον αντρικό οργανισμό στη διάρκεια του χειμώνα, μπορείτε ν’ αξιοποιήσετε το φυσικό φως των απογευματινών (ή μεσημεριανών) ωρών.

Ανοίξτε λοιπόν τις κουρτίνες και εκθέστε τα σώματά σας στις ζεστές ηλιαχτίδες.

Όσον αφορά την ανησυχία των γυναικών σχετικά με τη θέα του σώματος εκτεθειμένο στο φυσικό φως, σχετική έρευνα υποδεικνύει ότι λόγω της ελάχιστης θέασης του γυναικείου σώματος το χειμώνα, αυτό μοιάζει να είναι περισσότερο ελκυστικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Εμπλουτίστε το ερωτικό αυτό απόγευμα με τσάι μέντας και αφήστε την αίσθηση που αφήνει στο στόμα και τα χείλη να διεγείρουν τον σύντροφό σας.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.