Ενισχυτική διδασκαλία σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Ενισχυτική διδασκαλία σε σχολεία της ΘεσσαλονίκηςΓια 4η σχολική χρονιά συνεχίζεται το πρόγραμμα «Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου του Δήμου Θεσσαλονίκης 2015 – 2016». Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, διά του Τμήματος Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης, θεωρεί επιτακτική ανάγκη και ηθικό χρέος να συνδράμει προς τους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Πιο ειδικά, η πρωτοβουλία αφορά την εκπαιδευτική ενίσχυση σε πρωτεύοντα μαθήματα των μαθητών Α΄ Γυμνασίου – Γ΄ Λυκείου, καθώς και αποφοίτων που επιθυμούν να συμμετέχουν εκ νέου στις Πανελλαδικές εξετάσεις, των οποίων οι γονείς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μετά το πέρας του πρωινού σχολικού ωραρίου στα παρακάτω σχολεία:

1. 14ο Λύκειο, Θ. Σοφούλη με Γ. Παπανδρέου.

Για το πρόγραμμα μαθημάτων πατήστε εδώ.

2. Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Θεσσαλονίκης (πρώην 13ο Γυμνάσιο), Εγνατίας 132.

Για το πρόγραμμα μαθημάτων πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα γραμματειακής υποστήριξης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Θεσσαλονίκης (πρώην 13ο Γυμνάσιο), πατήστε εδώ.

3. 18ο Λύκειο, Παπάφη 130 α

Για το πρόγραμμα μαθημάτων πατήστε εδώ.

To πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανανεώνεται τακτικά με τη συμπλήρωση νέων τμημάτων.

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Influence:

Η Σάννα Νάνου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1983. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης…