Ένα σύγχρονο ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο

Συντάκτης: Flowmagazine

Εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Γλυφάδα το Athens Beverly Hills Medical Group, ένα υπερσύγχρονο ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο με δραστηριοποίηση στους τομείς: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, αντιγήρανση, οφθαλμοπλαστική, γυναικολογία και αισθητική οδοντιατρική. Παράλληλα στο κέντρο λειτουργούν τμήμα life coaching και τμήμα δερματολογικών καλλυντικών.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας από το 2008, δόθηκε στον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου το έναυσμα για την επέκταση και δημιουργία ενός ιατρικού πολυχώρου υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μέσα σε εξαιρετικά εντυπωσιακές, σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και της αισθητικής αποκατάστασης, αλλά και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της ψυχικής ισορροπίας και αναζωογόνησης.

Αναλυτικά, οι ιατρικές ειδικότητες που περιλαμβάνονται στο Athens Beverly Hills Medical Group είναι οι εξής:

1.ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Στo Athens Beverly Hills Medical Group πραγματοποιούνται επεμβάσεις αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής,

 • για το πρόσωπο: face lift, browlift, mid-face lift, neck lift, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική, γενειοπλαστική, μεταμόσχευση μαλλιών
 • για το σώμα: αυξητική στήθους, μείωση στήθους, ανόρθωση μαστών, αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, ανισομαστία, κοιλιοπλαστική, ανόρθωση μηρών-γλουτών, λιπογλυπτική, λιποαναρρόφηση, βραχιονοπλαστική, αιδιοπλαστική, αυξητική πέους.

Με σταθερή επένδυση σε σύγχρονο τεχνολογικό ιατρικό εξοπλισμό, το Athens Beverly Hills Medical Group εφαρμόζει νέες χειρουργικές τεχνικές που σε συνδυασμό με τη χρήση καινοτόμων μηχανημάτων αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας και το αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι:

 • Η τεχνική αφαίρεσης της λιπώδους σφαίρας που βρίσκεται κάτω από τις παρειές επαναφέρει πιο τονισμένες γωνίες στο πρόσωπο και πιο «λεπτά μάγουλα»
 • H λιποαναρρόφηση VASER, η οποία μέσω υπερήχων επιτυγχάνει πέρα από την κλασική λιποαναρρόφηση ταυτόχρονη σύσφιξη των σημείων όπου εφαρμόζεται εξομαλύνοντας το περίγραμμα της σιλουέτας
 • Το MAKROLANE ένα βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ που εγχέεται στην περιοχή των γλουτών δίνοντας ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα ανόρθωσης γλουτών
 • Αυξητική στήθους με ειδικό τρόπο επιλογής μεγέθους και σχήματος ενθεμάτων (ανατομικών – στρογγυλών).


2.ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Εξειδικευμένοι δερματολόγοι του Athens Beverly Hills Medical Group με διαρκή επιστημονική ενημέρωση, σύγχρονες μεθόδους και πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος καλύπτοντας όλο το φάσμα των δερματολογικών καταστάσεων από τις πιο ήπιες θεραπείες αναζωογόνησης και ανάπλασης έως τα πιο δύσκολα δερματολογικά περιστατικά:

 • Laser αποτρίχωσης με το νέα γενιάς laser Arion Alexandrite, το οποίο εγγυάται γρηγορότερο αποτέλεσμα με λιγότερο αριθμό συνεδρίων και ανώδυνη εφαρμογή, ενώ διαθέτει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαυρισμένο δέρμα καθώς και σε δέρμα με λεπτή καστανή τρίχα
 • Laser νέων τεχνολογιών για αναδόμηση, αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας, αντιμετώπιση ακμής σε οξύ και μη στάδιο με το ειδικό μηχάνημα ISOLAZ, αφαίρεση ευρυαγγειών και τατουάζ
 • Laser Fraxel: μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser παράγει μικροσκοπικές βαθιές στήλες ανάπλασης στο δέρμα αποβάλλοντας τα παλαιά επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών, επιτυγχάνοντας έτσι έντονη αναζωογόνηση του δέρματος και σύσφιγξη
 • Θεραπεία βλαστοκυττάρων για έντονη ανάπλαση προσώπου
 • Ενέσιμες θεραπείες για ανάπλαση, αναδόμηση, σύσφιξη της επιδερμίδας και γενικότερα αντιμετώπιση διαφόρων δερματολογικών προβλημάτων: botox, υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία (ετερόλογη και αυτόλογη), αναζωογόνηση ιστών με PRP (Platelet Rich Plasma)
 • Διάγνωση δερματικών βλαβών στις στοιβάδες του δέρματος, με ειδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα (VISIA)
 • Δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα με τη χρήση του πρωτοποριακού θεραπευτικού μηχανήματος COAXMED CRF που συνδυάζει την εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων με υπέρηχο.


3.ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Μία νέα ειδικότητα, αυτή της αντιγήρανσης, προστίθεται στους τομείς δραστηριοποίησης του Athens Beverly Hills Medical Group. Σε συνεργασία με την Ορθοβιοτική, το πρώτο πρότυπο πολύ-ιατρείο προληπτικής ιατρικής και αντιγήρανσης στην Ευρώπη, στοχεύει στη βελτιστοποίηση της υγείας, στη μακροβιότητα του ατόμου και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής.

Μέσα από ειδικά προγράμματα πρόληψης και αντιγήρανσης, εξατομικευμένες εξετάσεις, συντονισμό ορμονών, γονιδιακό έλεγχο, health coaching και με την εγγύηση της ιατρικής ομάδας της Ορθοβιοτικής, της οποίας ηγείται ο Δρ. Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, είναι εφικτό να εμποδιστεί, να καθυστερήσει ή να ανατραπεί η εκδήλωση των συμπτωμάτων γήρανσης. Κεντρικός άξονας είναι η αλλαγή της ανθρώπινης αντίληψης και συμπεριφοράς απέναντι στο γήρας και η πρόληψη των συνεπειών αυτού, για αυτό και η ειδικότητα της αντιγήρανσης αφορά όχι μόνο σε ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας αλλά και σε νεαρότερους άνδρες και γυναίκες.

4.ΟΦΘΑΛΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η οφθαλμική πλαστική συμπληρώνει τη βελτίωση της αισθητικής του προσώπου. Αποτελεί έναν εξειδικευμένο κλάδο της οφθαλμολογίας, αναπτυγμένο περισσότερο στην Ευρώπη και την Αμερική, που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων των βλεφάρων, της δακρυϊκής συσκευής και του οφθαλμικού κόγχου. Στο Athens Beverly Hills Medical Group εξειδικευμένος συνεργάτης οφθαλμοπλαστικής πραγματοποιεί laser οφθαλμικών παθήσεων, αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις που αφορούν στα μάτια, στο λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια και την ευρύτερη περιοχή.

5.ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους μαιευτήρες – γυναικολόγους, παρέχονται στο Athens Beverly Hills Medical Group εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν σε:

• παρακολούθηση κύησης (ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου)
• υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (ΙVF)
• λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική
• ουρογυναικολογία και ακράτεια ούρων
• αισθητική γυναικολογία

6.ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Απεριόριστες και ολοκληρωμένες δυνατότητες παρέμβασης προσφέρονται στο Αthens Beverly Hills Medical Group για τη βελτίωση της αισθητικής των δοντιών. Βελτίωση σχήματος, μεγέθους, απόχρωσης των δοντιών, ενίσχυση της αντοχής τους, αποκατάσταση αυτών που δεν υπάρχουν πια – είναι μερικές από τις λύσεις που προσφέρονται με τη χρήση θεραπειών όπως: Λεύκανση, Veneers – Όψεις πορσελάνης, Bonding – Όψεις ρητίνης, Full Ceramic Crowns – Ολοκεραμικές στεφάνες, Dental Implants – Οδοντικά εμφυτεύματα

ΤΜΗΜΑ LIFE COACHING

Το Αthens Beverly Hills Medical Group προχώρησε σε μία πρωτοποριακή συνεργασία με τη Δρ. Νάνσυ Μαλέρου, (ιδρύτρια του Κέντρου Life Coaching Greece, από τις πρώτες Life Coaches στην Ελλάδα, πιστοποιημένη από το International Coach Federation), η οποία κατόπιν ραντεβού θα παρέχει συνεδρίες Life Coaching. Η «συνεργατική» προσέγγιση των παραπάνω διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων και του Life Coaching έχει ως στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ψυχολογική αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα. Το Life Coaching είναι ο τρόπος να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ του που βρισκόμαστε και που θέλουμε να πάμε και βασίζεται στην ανάδειξη, ιεράρχηση και υλοποίηση των πραγματικών προσωπικών αναγκών και στόχων μας. Αλλάζει και εξελίσσει θετικά τη ζωή μας σε όλους τους τομείς: αυτοπεποίθηση, προσωπικές σχέσεις, καριέρα, στρες, εσωτερική ισορροπία και ηρεμία.

ΤΜΗΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Στις νέες εγκαταστάσεις στη Γλυφάδα λειτουργεί και τμήμα δερματολογικών καλλυντικών (Athens Beverly Hills Cosmetics). Διατίθεται ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα που βασίζεται στα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής βιοτεχνολογίας, ενώ προσφέρονται και custom made προϊόντα που δημιουργούνται αποκλειστικά βάσει των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

To νέο Αthens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης 33-35.
Δέχεται ραντεβού καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 22:00 και Σάββατο 12:00 – 16:00, στα τηλ.: 210 8949920, 210 8949090.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…