Ένα δεκάχρονο κορίτσι δωρίζει 232 κάρτες γενεθλίων σε τοπικό αστυνομικό τμήμα

Συντάκτης: Ελένη Παπαστεργίου

«Λίγη καλοσύνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο». Αυτά είναι τα λόγια που έγραψε η δεκάχρονη Χάνα Ίμιγκ σε ένα γράμμα, το οποίο ανάρτησε δημόσια η μητέρα της στο Φέισμπουκ.

Η Χάνα από το Γουάιλντγουντ, περιοχή στο Μιζούρι, άκουσε ότι κάποιοι αστυνομικοί του Τσέστερφιλντ θα έχαναν μέρος της αμοιβής τους λόγω οικονομικών ζητημάτων εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 και θέλησε να βοηθήσει.

Στην αρχή, είπε στη μητέρα της ότι ήθελε να δωρίσει μερικές από τις οικονομίες της για να τους βοηθήσει. Στη συνέχεια, αποφάσισε να ξεκινήσει έναν έρανο για να αγοράσει κάρτες γενεθλίων για τους αξιωματικούς.

H μαθήτρια της Ε’ τάξης έγραψε ένα γράμμα ζητώντας δωρεές. Ο έρανος της Χάνας συγκέντρωσε 2.400$ σε μόλις μιάμιση ημέρα. «Μετά, η ίδια πήγε ένα βήμα παραπέρα την ευγενική της πράξη της και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει κάρτες γενεθλίων από αρκετά τοπικά εστιατόρια και επιχειρήσεις της περιοχής, βοηθώντας τους, επίσης, όλους κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων οικονομικών στιγμών» έγραψε σε ανάρτησή του στο Φέισμπουκ το αστυνομικό τμήμα του Τσέστερφιλντ.

Η Χάνα και η οικογένειά της προσκόμισαν στο τμήμα 232 κάρτες δώρων, για να διανεμηθούν μεταξύ των αξιωματικών. Το τμήμα είπε ότι ήταν αρκετές, ώστε κάθε αξιωματικός και υπάλληλος της αστυνομίας να έχει από δύο δωροκάρτες.

«Δεν μπορούμε καν να περιγράψουμε το πόσο ευγνώμονες είμαστε στη Χάνα και, ακόμη περισσότερο, το πόσο ιδιαίτερο, συμπονετικό άτομο είναι! Έτσι, θα κλείσουμε την ανάρτηση ακριβώς όπως ξεκίνησε: “Λίγη καλοσύνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο”. Αυτό ακριβώς έκανες, Χάνα! Σ’ ευχαριστούμε» έγραψε το τμήμα στο Φέισμπουκ.

Πηγή: Sunny Skyz

Συντάκτης: Ελένη Παπαστεργίου,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σπουδάστρια του τμήματος ‘Δημοσιογραφίας-Συντακτών και Ρεπόρτερ’…