Ένα αστέρι μία ευχή: Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

Συντάκτης: Flowmagazine

Στο πνεύμα των ημερών, με πνευστά και κρουστά που θα παίζουν στην είσοδο μουσικοί ντυμένοι μολυβένιοι στρατιώτες, με μια δόση παραμυθιού δηλαδή, η Ευανθία Ρεμπούτσικα δίνει ραντεβού με το κοινό στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών.

Θα ακουστούν μουσικές από το σύνολο της δισκογραφίας της, από το «Αστέρι και την ευχή» και το «Σαν ταινία» μέχρι τις «Μικρές Ιστορίες» και το «Χορό των Άστρων» και αποσπάσματα από πολυβραβευμένα soundtrack που έχει γράψει για το σινεμά (Πολίτικη Κουζίνα, Νοτιάς, 1968).

Επί σκηνής μαζί με την Ευανθία ανεβαίνουν αγαπημένοι της φίλοι και εξαιρετικοί μουσικοί, που συχνά την συντροφεύουν στις συναυλίες της. Ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, ο Πέτρος Κούρτης και οι Drum voice στα κρουστά.


Διαβάστε Επίσης : ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ BeOurGuest στο Παλλάς


Ένα αστέρι μία ευχή: Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

Η διεθνής Ελληνίδα συνθέτρια που τόσο έχουμε συνδέσει με αξέχαστες κινηματογραφικές εικόνες, με το Αιγαίο και τη Μικρά Ασία, με τον νόστο αλλά και με την άγρια χαρά, θα μας χαρίσει ένα μαγικό βράδυ στο θέατρο τουΚολεγίου Αθηνών.

Ημέρα: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Α ζώνη 35€

Β ζώνη 30€

Γ ζώνη 25€

Δ ζώνη 20€

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/music/euanthia-rempoutsika/

Πληροφορίες 2109213310

Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό

*Το θέατρο διαθέτει δωρεάν parking

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…