Εμπλουτίστε τα προκαταρκτικά… είναι στο χέρι σας

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Στα προκαταρκτικά, τα αγγίγματα μπορούν να γίνουν περισσότερο ευχάριστη εμπειρία μέσα από τεχνικές που εμπλουτίζουν την ερωτική ζωή.

Κάθε άντρας είναι μοναδικός. Κατ’ αρχάς, ο κάθε άντρας είναι ξεχωριστός παρά τις εξωτερικές τους ομοιότητες. Συνεπώς, δεν υπάρχουν εγγυημένες συμβουλές που να οδηγούν τον καθένα στην έκσταση με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, τη χειρονακτική ικανοποίηση χαρακτηρίζουν ορισμένες αρχές.

Μην επικεντρώνεστε πολύ στην τεχνική. Είναι πάντοτε καλύτερο να κινήστε βάσει του ενστίκτου, προσπαθώντας ν’ ακολουθείτε οδηγίες από αλλού. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες δεν μπορούν ν’ αφαιρέσουν από τη συνολική ικανοποίηση.

Ξεκινήστε το αισθησιακό σας άγγιγμα με έναν όμορφο, απαλό ρυθμό. Ανεξάρτητα από το εάν έχετε την παρόρμηση να ξεκινήσετε με ένταση, η ικανοποίηση χτίζεται κλιμακωτά.

Αφιερώστε χρόνο στην εξερεύνηση ολόκληρου του σώματος του συντρόφου,  ανεβάζοντας τη θερμοκρασία και ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα του σώματος, που μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό με τη συμμετοχή ολόκληρου του κορμιού.

Η γεννητική περιοχή του άντρα ανταποκρίνεται ευχάριστα όταν η σύντροφος χρησιμοποιεί τα χέρια της, το στόμα, το στήθος, αλλά ανταποκρίνεται εξίσου ευχάριστα όταν αφιερώνεται χρόνος στην ερωτική διαδικασία.

Εξερεύνηση λοιπόν. Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στις ερωτογενείς ζώνες του σώματος, από την κορυφή έως τα νύχια. Αγγίγματα, εντριβές, έντονα φιλιά και χάδια, η επαφή με το σώμα σας, η προσοχή στις αντιδράσεις του,  τον κάνουν ν’ ανταποκρίνεται ευχάριστα.

Προκειμένου να εντείνετε την αίσθηση της διέγερσης, μπορείτε να επιστρέψετε στα πιο ευαίσθητα σημεία του, τα οποία έχετε ανακαλύψει κατά τη διάρκεια ή μετά την κορύφωσή του.

Σκεφθείτε την όμορφη αίσθηση που βιώνει όταν χαϊδεύετε το σώμα του από πάνω έως κάτω, του να ακουμπάτε στο πιο ευαίσθητο σημείο του σώματός του με το στήθος σας, τα μαλλιά, τα δάκτυλά σας προτού έρθετε σε ερωτική επαφή.

Πριν από τον στοματικό έρωτα, μπορείτε να χαϊδεύετε απαλά τη γεννητική του περιοχή με τα δάχτυλά σας, το εσωτερικό των μηρών του, το όσχεο και τα γεννητικά όργανα.

Η άφθονη χρήση λιπαντικού διευκολύνει και κάνει τα προκαταρκτικά πιο ευχάριστα.

Δοκιμάστε να τού καλύψετε τα μάτια και εξερευνήστε με τα χέρια σας και το στόμα σας. Στη συνέχεια η διείσδυση θα είναι η πιο ευχάριστη ερωτική εμπειρία για εκείνον.

Ορισμένες λοιπόν από τις τεχνικές για τα προκαταρκτικά είναι οι παρακάτω:

Η έξαψη:

Στην τεχνική αυτή, συνίσταται γενναιόδωρη χρήση λιπαντικού.

Βάλτε λοιπόν καλή ποσότητα και στα δύο σας χέρια και έχοντας το γεννητικό του όργανο ανάμεσα στα χέρια κάντε μαλάξεις, ενώ αισθάνεστε τη θερμότητα και αναπνέετε πάνω στην περιοχή έτσι ώστε να διεγείρεται ευχάριστα ο σύντροφός σας.

Βασικό άγγιγμα:

Με το πιο αδύναμο από τα χέρια σας, αγκαλιάστε με το δείκτη και τον αντίχειρα το γεννητικό του όργανο, σα να σχηματίζετε ένα δαχτυλίδι για να εγκλωβίζετε την κυκλοφορία του αίματος και να ενισχύσετε τη διέγερση.

Έχοντας βάλει λιπαντικό στο πιο δυνατό από τα χέρια σας,  προσφέρετέ του ικανοποίηση εφαρμόζοντας αναλόγως πίεση.

Αντίστροφα:

Εδώ, αγγίζετε τη γεννητική περιοχή του συντρόφου σας έχοντας τα χέρια σας με τους αντίχειρες ν’ αντικρίζουν προς τα κάτω.

Αγγίξτε τον προσφέρετέ του διάφορες μορφές χειρονακτικής ευχαρίστησης, πέρα από το συμβατικό άγγιγμα.

Εναλλαγή:

Ενώ με το ένα σας χέρι τον κρατάτε όπως στην πρώτη τεχνική, εκείνη της έξαψης, κινήστε ρυθμικά το άλλο σας χέρι κρατώντας σταθερά το γεννητικό του όργανο και αφού έχετε χρησιμοποιήσει άφθονο λιπαντικό.

Αν δεν του αρέσει το άγγιγμα στη βάση των γεννητικών του οργάνων, κάντε του μασάζ στους όρχεις και την περιοχή του περινέου.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.