Έξυπνα στιλιστικά tips για να δείχνετε πιο ψηλή

Συντάκτης: Σταματία Γούλα

Victoria Beckham, Rooney Mara, Scarlett Johansson, Selena Gomez, Kate Bosworth, όλες έχουν ένα κοινό: γνωρίζουν πολύ καλά πως να δημιουργούν την ψευδαίσθηση μίας μακριάς και ψηλόλιγνης σιλουέτας, ενώ οι ίδιες δεν ξεπερνούν τα 1,60 εκατοστά.

Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των μικρόσωμων γυναικών, υπάρχουν τρόποι που μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε πιο ψηλή από ότι είστε στην πραγματικότητα, αρκεί να ακολουθήσετε μερικές έξυπνες στιλιστικές συμβουλές.

Tailored ρούχα: Φορέστε ρούχα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας – κάτι που δε θα σας βοηθήσει μόνο να φαίνεστε πιο ψηλή, αλλά θα κάνει και το outfit να δείχνει πιο ακριβό.

Μονοχρωμία: Επιλέξτε μονοχρωματικά looks. Η μονοχρωμία είναι μία έξυπνη επιλογή αφού δημιουργείται η ψευδαίσθηση μίας ψηλής σιλουέτας χωρίς όρια.

Ψηλόμεσα ρούχα: Προτιμήστε φούστες και παντελόνια που φτάνουν ψηλά στη μέση σας για να δώσετε την εντύπωση ότι το μεσαίο μέρος του σώματός σας είναι πολύ πιο μακρύ από ότι στην πραγματικότητα.

Κοντές φούστες: Μπορεί να μην αποχωρίζεστε τις maxi και midi φούστες, αλλά τα κοντά μήκη – έστω λίγο πιο κοντά από ότι έχετε συνηθίσει να φοράτε – και οι mini φούστες θα δώσουν στα πόδια σας ύψος και θα τα κάνουν να δείχνουν πιο μακριά.

Γυμνά χέρια: Το να αποκαλύπτετε όσο περισσότερο δέρμα γίνεται στα χέρια, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δείχνετε πιο ψηλές. Ειδικά όταν το υπόλοιπο σώμα είναι καλυμμένο.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Σταματία Γούλα,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…