Έκλεισε τα 50 η Γκουίνεθ Πάλτροου και φιλοσοφεί: «Αποδοχή, το μάντρα μου»

Συντάκτης: Flowmagazine

Η  Γκουίνεθ Πάλτροου έκλεισε στις 27 Σεπτεμβρίου τα 50 της χρόνια και με αφορμή αυτόν τον μισό αιώνα ζωής, μοιράζεται τις σκέψεις της με φιλοσοφική διάθεση. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στον κήπο με μπικίνι, η σταρ του Iron Man γράφει στη λεζάντα «σκέψεις για ένα ορόσημο» και παραπέμπει τους follower της σε ένα κείμενό της στο προσωπικό της μπλογκ Goop όπου μοιράζεται τις σκέψεις της για τα γενέθλιά της. 

«Το σώμα μου, ένας χάρτης με τα στοιχεία όλων των ημερών, είναι λιγότερο αιώνιος» λέει η ίδια. Και συνεχίζει: «Μια συλλογή σημαδιών και παρατυπιών που τσακίζουν τα κεφάλαια. Σημαδεμένη από καψίματα φούρνου, ένα δάχτυλο τσακισμένο προ πολλού σε ένα παράθυρο, η γέννηση ενός παιδιού. Γκρίζα μαλλιά και ωραίες ρυτίδες». 

Η ίδια παραδέχεται πως κάνει «ό,τι μπορεί μοχθώντας για καλή υγεία και μακροζωΐα, αποτρέποντας τη μυϊκή αποδυνάμωση και την οστική αραίωση. Έχω ένα μάντρα που βάζω στις απερίσκεπτες αυτές σκέψεις που προσπαθούν να με εκτροχιάσουν: την αποδοχή» προσθέτει. 


Δείτε ακόμα: Αλλάζω σχέδιο ζωής στα 50+ και νιώθω μαθητούδι!


«Αποδέχομαι τα σημάδια και τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και εγκαταλείπω την ανάγκη να είμαι τέλεια, να δείχνω τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, να αψηφώ τη λογική και την ανθρωπιά» προσθέτει. 

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…