Εκείνος & Εκείνος – Βασίλης Καζούλης στο Σταυρό του Νότου

Συντάκτης: Flowmagazine

Εκείνος & Εκείνος – Βασίλης Καζούλης στο Σταυρό του ΝότουΈλειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα. Επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο του ‘15 και αυτό το φθινόπωρο οι «Εκείνος + Εκείνος» έρχονται και πάλι στο φιλόξενο club του Σταυρού του Νότου για 3 Παρασκευές του Νοεμβρίου. Μαζί τους ο Βασίλης Καζούλης με τη δική του πολύχρονη ιστορία στη δισκογραφία, στις μουσικές σκηνές και στα μπαράκια.

“Κεντρική ιδέα… να ‘μαστε μαζί” είναι ο τίτλος της παράστασης για να περιγράψει την ατμόσφαιρα που δημιουργείται πάνω και κάτω από τη σκηνή, καθώς o Nίκος, ο Kώστας και ο Bασίλης μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους τα αγαπημένα τους τραγούδια:

“Φανή”, “Χειμωνιάτικα Μπαρ” , “Χρώματα” , “Κάτι να γυαλίζει”, “Μια γυναίκα μόνο ξέρει” , “Αεροπλάνα”, “Είσαι ότι Έχω”, “Αμοργός”, “Βορεινό λιμάνι”, “Αν ήσουν άγγελος”, “Παραισθήσεις” , “Αγάπη , τι δύσκολο πράγμα”, “Τα Λόγια Κομμάτια” και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική πορεία τους.

Μαζί τους: ο Γιάννης Γρυπαίος: Μπάσο, ο Βαγγέλης Κρίθαρης: Ηλ. Κιθάρα, ο Δημήτρης Αιγινίτης: Τύμπανα και φωνητικά και η Νεφέλη Φασουλή: βιολί και φωνητικά.

Παρασκευή 6-13-20 Noεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 22:30

Σταυρός του Νότου Club
– Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…