Δωρεά ειδών πληροφορικής σε 11 σχολεία από τη SAP

Συντάκτης: Flowmagazine

Δωρεά ειδών πληροφορικής σε 11 σχολεία από τη SAP Την κάλυψη των αναγκών στον τομέα πληροφορικής σε 11 σχολεία του Δήμου Ορεστιάδας ανέλαβε η εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων SAP. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσκαλεί επίσης τους υπαλλήλους της να συμμετέχουν στη συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών για τα παιδιά στο Αναρρωτήριο Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, μέσω των δράσεων της εταιρείας που κλιμακώνονται αυτήν την εβδομάδα και σε συνεργασία με τον ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η SAP διευκολύνει την πρόσβαση στην πληροφορική για 11 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ορεστιάδας. Σε αυτό το πλαίσιο και βάσει των αναγκών που έχουν καταγραφεί από το κάθε σχολείο, η SAP διαθέτει 11 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 3 laptop, 6 πολυμηχανήματα, 5 φωτοτυπικά μηχανήματα, εκτυπωτικό υλικό, μελάνια, toner, γραφική ύλη κ.λπ..

Παράλληλα, η SAP για την περίοδο των Χριστουγέννων προσκαλεί τους υπαλλήλους της να συμμετέχουν στη συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών για τα παιδιά του Αναρρωτηρίου Πεντέλης, το οποίο περιθάλπτει βρέφη και νήπια που χρήζουν κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της εταιρείας έχει δεσμευθεί για τον τριπλασιασμό των ειδών που θα συγκεντρωθούν, τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στους υπευθύνους του ιδρύματος.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…