Δροσερό γλυκό με γιαούρτι και ζαχαρούχο

Συντάκτης: Flowmagazine

Ένα σπιτικό γλυκό που θα κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι και δικαίως. Δοκιμάστε το και θα ενθουσιαστείτε!

ΜΕΡΙΔΕΣ: 8-10

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 ΛΕΠΤΑ

Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό (με όλα τα λιπαρά)

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

1 μικρό πακέτο μπισκότα τύπου digestive, τριμμένα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο, προσθέτοντας έπειτα το χυμό και το ξύσμα λεμονιού.

Τοποθετείτε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει και όταν θέλετε να σερβίρετε, ετοιμάζετε ατομικά μπολάκια στρώνοντας στη βάση τους λίγο τριμμένο μπισκότο.

Βάζετε από πάνω το μείγμα του γλυκού και πασπαλίζετε με άλλη μία κουταλιά της σούπας μπισκότο.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…