Δωρεάν σεμινάριο “Θετική Σκέψη & Θετική Ψυχολογία” από το flowmagazine.gr

Συντάκτης: Flowmagazine

Δωρεάν σεμινάριο «Θετική Σκέψη & Θετική Ψυχολογία» από το flowmagazine.gr“Πίστεψε στον εαυτό σου”. Αυτό είναι το σύνθημα για την έναρξη των νέων δωρεάν σεμιναρίων που διοργανώνει το flowmagazine.gr υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου. Η αυλαία “ανοίγει” την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στις 18:00 στο χώρο του δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα)… με ένα σεμινάριο αφιερωμένο στη θετική σκέψη και τη θετική ψυχολογία.

Έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκριση των σεμιναρίων τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, η δράση “Believe in you” επιστρέφει δυναμικά για να βελτιώσει την ψυχολογία μας. Σκοπός της σειράς σεμιναρίων είναι να δώσει το έναυσμα στους ανθρώπους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, εξηγώντας το γιατί και το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Άλλωστε, όπως είχε αναφέρει και ο Κινέζος φιλόσοφος Κομφούκιος: “Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους”.

Εισηγήτριες είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια σε θέματα HR και επικοινωνίας και η κα. Πάμελα Καραβά, executive και life/wellness coach που ειδικεύεται στο να μεταδίδει την τόλμη και την ψυχική δύναμη στους γύρω της. Ας δούμε, λοιπόν, το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο!

* Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα του www.flowmagazine.gr/believe_in_you.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Επειδή οι θέσεις είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό e-mail για την συμμετοχή σας από το info@flowmagazine.gr με τον κωδικό συμμετοχής σας. Με τον κωδικό αυτό μπαίνετε αυτομάτως σε κλήρωση για δώρα-έκπληξη.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να μας στείλετε επιβεβαιωτικό e-mail με τον κωδικό σας μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2013. Διαφορετικά, θα δοθεί η θέση σας στον επόμενο συμμετέχοντα.

Info

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, 2013

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6128281

Χορηγοί: Εκδόσεις ΔιόπτραOriflame | GustoRaroCoaching Evolution

A. & P. Creation | George – Omiros Christakos Photography

Χορηγοί Επικοινωνίας: skywalker.grIANOSΕκδόσεις Economiaeduadvisor.grgoseminars.grstartup.grAIESEC

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…