Δωρεάν Σεμινάριο “Διαχείριση Χρόνου-Διαχείριση Άγχους”

Συντάκτης: Flowmagazine

Δωρεάν Σεμινάριο «Διαχείριση Χρόνου-Διαχείριση Άγχους»Το επόμενο δωρεάν σεμινάριο της δράσης «Believe in you» έρχεται στα μέσα Δεκέμβρη! Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο χώρο του δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) το θέμα μας είναι «Διαχείριση Χρόνου – Διαχείριση Άγχους».

Εισηγήτριες είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια σε θέματα HR και επικοινωνίας και η κα. Πάμελα Καραβά, executive και life/wellness coach που ειδικεύεται στο να μεταδίδει την τόλμη και την ψυχική δύναμη στους γύρω της.

Το τέταρτο σεμινάριο έχει σκοπό να παρουσιάσει τις αιτίες της κακής διαχείρισης χρόνου, τους τρόπους και τις συμβουλές για να γίνουμε πιο οργανωμένοι, τους παράγοντες του άγχους και την επιρροή του πάνω μας.

* Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα του www.flowmagazine.gr/believe_in_you_4
(Προσοχή! Κάθε φόρμα συμμετοχής είναι ατομική, όπως και το e-mail που θα δηλώσετε)

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Επειδή οι θέσεις είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό e-mail για τη συμμετοχή σας από το info@flowmagazine.gr.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να μας απαντήσετε θετικά στο επιβεβαιωτικό e-mail για την παρουσία σας στο σεμινάριο, διαφορετικά θα δοθεί η θέση σας στον επόμενο συμμετέχοντα.

Info

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, 2013

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Χορηγοί: Εκδόσεις ΔιόπτραOriflame | GustoRaroA. & P. Creation | Press Concept

Χορηγοί Επικοινωνίας: skywalker.grIANOSeduadvisor.grgoseminars.grstartup.grAIESEC

Παρακολουθήστε νέα της δράσης Believe in you από τη σελίδα μας στο Facebook!

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…