Δωρεάν apps για το στυλ και το χρώμα των μαλλιών σας!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

Δωρεάν apps για το στυλ και το χρώμα των μαλλιών σας!Πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας μέσω των apps του iphone, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ! Εάν ψάχνετε τον τρόπο για να φτιάξετε ένα κομψό κότσο ή φοβάστε να πείτε “ναι” σε ένα τολμηρό χρώμα στο κομμωτήριο… τα smartphone σας δίνουν τη λύση. Οι παρακάτω δωρεάν εφαρμογές θα σας “ανοίξουν” την πόρτα προς δεκάδες βίντεο με στυλιστικές οδηγίες, φωτογραφίες με διαφορετικά χτενίσματα και αρκετές συμβουλές κομμωτών.

Hairstagram

Μήπως χρειάζεστε λίγη έμπνευση για να βρείτε το ιδανικό στυλ στα μαλλιά σας; Το Hairstagram συγκεντρώνει χιλιάδες εικόνες με κουρέματα ή χτενίσματα από το Instagram, αφήνοντάς σας να περιηγηθείτε σε μια ξεχωριστή συλλογή. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αλλάξετε π.χ. το χρώμα των μαλλιών σας, αποθηκεύστε την αγαπημένη σας εικόνα στο iphone και δείξτε την στον κομμωτή. Έτσι, όχι μόνο θα πάρετε ιδέες για χτενίσματα… αλλά δεν θα χρειάζεται να αγοράζετε και περιοδικά μόδας!

Hairstyle Wizard

Πρόκειται γαι μια εφαρμογή που σας δείχνει το πως θα άλλαζε η εμφάνιση σας, εάν βάφατε ή κόβατε αλλιώς τα μαλλιά σας. Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε σε κάτι δραστικό, χωρίς πρώτα να συμβουλευτείτε το Hairstyle Wizard. Απλά μαζέψτε πίσω τα μαλλιά σας και τραβήξτε φωτογραφία το πρόσωπο σας. Ανεβάστε τη φωτογραφία και δοκιμάστε ακόμα και τα hairstyle διασήμων, όπως είναι της Taylor Swift, της Angelina Jolie και της Jennifer Aniston.

Curl Power

Το ιδανικό app ομορφιάς για όσες γυναίκες έχουν σγουρά, afro ή σπαστά μαλλιά. Οι μπούκλες είναι το σήμα κατατεθέν της εφαρμογής, αφού μέσα από αυτήν μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο μαλλιών σας π.χ. τα κυματιστά μαλλιά και στη συνέχεια να περιηγηθείτε ανάμεσα σε συμβουλές, βίντεο με κόλπα και διάφορα ειδικά προϊόντα. Η εφαρμογή διαθέτει ακόμα και “προβλέψεις” για το πόσο μπορούν να φριζάρουν τα μαλλιά σας ανάλογα με τον καιρό, αναφέροντάς σας προϊόντα που μπορούν να καταπολεμήσουν την υγρασία.

Hair Color Booth

Μήπως δεν είστε σίγουροι για το εάν πρέπει να βάψετε τόσο ξανθά τα μαλλιά σας; Την ευκαιρία να δοκιμάσετε το χρώμα πάνω στα μαλλιά σας… χωρίς να το μετανιώσετε, σας δίνει το Hair Color Booth! Με άλλα λόγια, σας αφήνει να πειραματιστείτε με τον εικονικό χρωματισμό των μαλλιών σας. Εάν σας αρέσει το σκούρο μελαχρινό, αλλά δεν είστε σίγουροι, ανεβάστε τη φωτογραφία σας κατευθείαν στο Facebook, ώστε να ακούσετε και άλλες γνώμες.

Hairstyle Lite+

Σε περίπτωση που ψάχνετε για νέο στυλ, κάντε upload τη φωτογραφία σας στο Hairstyle Lite+ και δείτε τον εαυτό σας με μακριά μαλλιά ή τολμηρά χτενίσματα. Το συγκεκριμένο app σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε 6 διαφορετικά χτενίσματα και 53 χρώματα απευθείας από το iPhone ή το iPod Touch. Ωστόσο, εάν αναζητάτε την εμπειρία περισσότερων από 60 χτενισμάτων, πρέπει να αποκτήσετε την πλήρη έκδοση στο App Store.

Beautylish

Η πλεξίδα “ψαροκόκαλο” ή ένας πιο κομψός κότσος απαιτεί ειδικές γνώσεις, τις οποίες μπορείτε να λάβετε μέσα από τα video του Beautylish. Εκεί θα βρείτε ό,τι έχει σχέση με την τελευταία λέξη της μόδας. Παράλληλα, ελέγξτε τα φόρουμ της κοινότητας και ζητήστε συμβουλές από έμπειρους κομμωτές. Δοκιμάστε το… και δεν θα χάσετε!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.